aftys6 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 to ja jadejak mi kierowni nie da wolnego to go postarsze ze zloze wypowiedzenie ;) jak narazie do skladu t\dalacze ja; aftys6 - deuvillemarcin - gsx 1400 ( na 50 %) co doreszty bede gadal z ludziskami p.s. zabieracie namioty itd czy nocowansko tylko na salonach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ;) Witam! Pośledze ten temacik, trasa godna uwagi. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) PROSZĘ: Przy dopisywaniu kopiujcie pełną listę i dopisujcie się poniżej !!!!!!! 1. vigaCMHQ2. woolkan3. earl ???? - rozumiem, że jedzie4. morus705. aftys6 - deuville6. marcin - gsx 1400 ( na 50 %) aftys ---> namiotów nie zabieramy ale karimaty i śpiwory TAK.Pierwszy nocleg jest w Piekielnych Dołach ( http://www.pekelne-doly.cz/ ) - tam śpisz w jaskini obok moto... temperatura około 14 stopni. pozdro!!!! PS: a tu link do naszej ostatniej wyprawy do Pragi - poczytajcie opisy i wrażenia pod koniec wątku:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...&hl=Praga&st=60 Edytowane 10 Lutego 2008 przez vigaCMHQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 aftys ---> namiotów nie zabieramy ale karimaty i śpiwory TAK.Pierwszy nocleg jest w Piekielnych Dołach ( http://www.pekelne-doly.cz/ ) - tam śpisz w jaskini obok moto... temperatura około 14 stopni. a beda tam niedźwiedzie w tych jaskiniach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 a beda tam niedźwiedzie w tych jaskiniach ?? No stary - jak się nawalisz ich piwskiem to chrapiesz jak niedźwiedź :PPPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Widzę Poldek, że nowego GSa chcesz trzymać w zamknięciu, lecz taki mały spacerek naprawdę dobrze mu zrobi. Chyba zaopatrzę się w przewodniki Węgier, Budapesztu i jakieś mapki tak na wszelki wypadek gdybyśmy chcieli także coś pozwiedzać :clap: . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Widzę Poldek, że nowego GSa chcesz trzymać w zamknięciu, lecz taki mały spacerek naprawdę dobrze mu zrobi. Chyba zaopatrzę się w przewodniki Węgier, Budapesztu i jakieś mapki tak na wszelki wypadek gdybyśmy chcieli także coś pozwiedzać :icon_rolleyes: . Ooo.... nie wykluczone że się uda.Z tymi przewodnikami i mapami - super pomysł: NINIEJSZYM - MIANUJĘ SZEREGOWEGO WOLKAN-a KARTOGRAFEM I PRZEWODNIKIEM WYPRAWY :wink: Edytowane 11 Lutego 2008 przez vigaCMHQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 bedac w Budapeszcie gzrechem bylo by nie wpasc pomoczyc tylka w balatonie, toz to niecale 100km, a moze i 80....... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawQ Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Cześć, Ja też bym się pisał na ten wyjazd z aftysem i ekipą z lubelszczyzny. Na razie nie na 100% bo do maja to jeszcze ponad 2 m-ce i jeszcze wszystko może się zmienić. Wprawdzie byłem w zeszłym roku u naszych południowych sąsiadów ale tylko przelotem i chciałbym dokładniej zjeździć te kraje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) a tak z grubsza wygląda nasze kółko: http://viga2000.itsa.pl/pliki/Image2.jpg PS: WAŻNE !!! - Pragnę Was poinformować, że na naszą wycieczkę pojedzie również ktoś z moich przyjaciół a może nawet kilku ze szkoły Pro-Motor - więc będzie okazja podpytać i podszkolić się co-nieco :icon_biggrin:))_) Edytowane 14 Lutego 2008 przez vigaCMHQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Tak sobie czytam i czytam i szlag mnie trafia że sprzedałem moto.Aż mnie wszystko swędzi pod skórą, żeby sobie coś kupić i z wami uderzyć na południe... Ale żona mówi nie. Dopiero jak synek dorośnie... :icon_twisted: PS. Nie chwaliłem się.. Urodził mi się syn! Tomek ma już 8 tygodni. Fajny z niego gość, ale nieźle daje w kość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Gratulacje Ruso :icon_twisted: p.s. Kup po kryjomu a potem poinformuj żone, przyzwyczai sie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Tak sobie czytam i czytam i szlag mnie trafia że sprzedałem moto.Aż mnie wszystko swędzi pod skórą, żeby sobie coś kupić i z wami uderzyć na południe... Ale żona mówi nie. Dopiero jak synek dorośnie... :buttrock:Hmmm... ciekawe w czym przeszkadza małe dziecko w jeździe na motocyklu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Tak sobie czytam i czytam i szlag mnie trafia że sprzedałem moto.Aż mnie wszystko swędzi pod skórą, żeby sobie coś kupić i z wami uderzyć na południe... Ale żona mówi nie. Dopiero jak synek dorośnie... :bigrazz: PS. Nie chwaliłem się.. Urodził mi się syn! Tomek ma już 8 tygodni. Fajny z niego gość, ale nieźle daje w kość. cholera ruso - szkoda że ciebie nie będzie :bigrazz: - może żonke zdążysz przekonać??? w końcu masz na to jeszcze pare dni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 a tak z grubsza wygląda nasze kółko:http://viga2000.itsa.pl/pliki/Image2.jpgPS: WAŻNE !!! - Pragnę Was poinformować, że na naszą wycieczkę pojedzie również ktoś z moich przyjaciół a może nawet kilku ze szkoły Pro-Motor - więc będzie okazja podpytać i podszkolić się co-nieco :bigrazz:))_) piekna trasa, teraz to juz napewno jade, a ile to mzoe byc km tak plus minus ??i czy bedzie duzo serpentynek i dlugich szybkich winkielkow ?? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi