wawrzyn15 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 a w ten sposob...nie wiedzial gdzie ta wajche umiejscowic:P ale teraz juz wiem..poprostu sie ja nadusza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtas Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 WojtasA w jaki sposób zamierzasz samemu zrobić taki stojak??Masz jakieś schematy? No właśnie pytałem o nie we wcześniejszych postach. Gdybym miał wymiary, to spokojnie bym takie coś zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 1 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2004 Kupiłem ostatnio dwa podnośniki hydrauliczne (typu "Żaba" 2T, z kółkami)była przecena po 46 PLN za szt.- podstawiam je albo pod tylny wahacz, albo pod miskę olejową silnika i równomiernie podnoszę tę część moto, którą trzeba. Działa rewelka, trzeba tylko uważać przy opuszczaniu moto,żeby się nie przechylił zbytnio w jedną stronę. Poza motorem przyda się przy katamaranie :D !Posdrófka -AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 4 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2004 To może na jednym lewarku, a dorobić do niego jakiĹ płaskownik żeby chwytał 2 punkty podparcia naraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Sądzę, że jednak na dwa lewarki, bo nie da rady wyjść z punktem ciężkości poza podnośnik, na 100% się przewróciPosdrófka - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi