Sidi Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Witam cofneło mi sie wszystkie posty na forum moze nie tylko mi :banghead: pisze jeszcze raz:czy mógłby ktoś napisac tutaj jak ustawiać rozdząd wzgledem wału. poprawcie mnie jak źle mówie ale chyba tak mówil wujek przez telefon. mam wszystkie części do DR teraz tylko złożyć.RObiłęm regeneracje glowicy i wymienialem tłok i szlifa zrobiłęm ;] Jezeli nikt nie wie jak to zrobić to trudno pomęcze sie troche z wujkiem ;d jakąś serwisówke do DR/GN/GZ :buttrock: pozdrawiam Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Sidi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Witam cofneło mi sie wszystkie posty na forum moze nie tylko mi :D pisze jeszcze raz:czy mógłby ktoś napisac tutaj jak ustawiać rozdząd wzgledem wału. poprawcie mnie jak źle mówie ale chyba tak mówil wujek przez telefon. mam wszystkie części do DR teraz tylko złożyć.RObiłęm regeneracje glowicy i wymienialem tłok i szlifa zrobiłęm ;] Jezeli nikt nie wie jak to zrobić to trudno pomęcze sie troche z wujkiem ;d jakąś serwisówke do DR/GN/GZ :D pozdrawiam Mnie tez cofnelo w czasie i wszystko od nowa hehe, ktos cos nabroil moze Piotrek znajacy doskonale mechanike, a mniej komputery cos namieszal w serwerze :wink: Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi