leonstar Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ray masz jakąś stronke z tymi głowiznami czy jak , napisz to cos wybiorę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 i jaa tez bym sie skusil na rhyno za 350zl rozmiar L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 :rolleyes: zapomnij, papier wszystko przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek665 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Mi udało się kupić CABERG'a JUSTISSIMO GT w kolorze tytanowym na e-bay z Angli wyszło mnie z wysyłką 693,79 czas dostawy ponizej tygodnia sprzedawcą była firma więc bez obaw.Za tą cenę super kask.Chciałem SHOEI Multitec ale mam dość pociągłą twarz i broda mi wystawała z pod kasku jedynie ten Caberg spełniał moje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 :biggrin: zapomnij, papier wszystko przyjmie mysle ze kolega sie zapedzil z tym tak jak z kupnem r6 i ocena horneta po 400km :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) mysle ze kolega sie zapedzil z tym tak jak z kupnem r6 i ocena horneta po 400km :biggrin: W sklepie Caberg Justissimo w Niemczech od 129 Euro co daje 451 zl a w UK od 75 Funtow co daje 345 zl, Edytowane 1 Marca 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi