toldik Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Na wstępie Witam wszystkich bo pisze tu pierwszy raz i mam taki problem kupiłem niedawno Honde cbr 600f w Niemczech i jest niestety zdławiona do 25kW, z tego co doczytałem się w brifie to jest zredukowana moc przez zwężkę dławiącą śr 13mm w kanale dolotowym. Jak najlepiej pozbyć się tej zwężki, jest to do wyciągnięcia, czy może trzeba spiłować, a może jakieś części wymienić i czy to w ogóle się opłaca. Z góry dzięki za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Da się to wyciągnąć, nic się nie martw. Ostatnio przywieźliśmy z kolegą zblokowaną identycznie i Niemiec tłumaczył nam, że bez problemu da się to wyjąć.. Ale jeśli to Twoje pierwsze moto to może narazie polataj zblokowaną.. bez problemu wyciąga 150 więc myślę, że na początek w zupełności to wystarczy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi