Gość Tomi Opublikowano 20 Maja 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2002 Jak uważacie: jaki jest najlepszy motorower enduro w rozsądnej cenie? Ja myśle że Yamaha DT (mam zamiar taką kupić) ale nie miałem jeszcze z nią do czynienia. Czy macie jakieś spostrzerzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rider Opublikowano 22 Maja 2002 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2002 Ja jezdzilem Komarem i jako "enduro" spisywal sie, wraz ze swoim sztywnym tylem, wysmienicie....czasami tylko pedalami o ziemie ocieralem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karlik Opublikowano 30 Maja 2002 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2002 ...hihihi, muj fumfel mial WSK 175 enduro, ale to chulalo, i ten siwy dym z tlumika, a potem wydupcyl o gruszke zlamam przednie zawieszenie i odpadl bak, potem byl remont ale na krutko bo zarznelismy silnik na amen!!! Pozdro Kalrik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komo Opublikowano 27 Czerwca 2002 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2002 Jak uważacie: jaki jest najlepszy motorower enduro w rozsądnej cenie? Ja myśle że Yamaha DT (mam zamiar taką kupić) ale nie miałem jeszcze z nią do czynienia. Czy macie jakieś spostrzerzenia? Najlepsze pod względem osiągów są Aprlilie, ale dt to najlepszy wybór. ( przemyśl jeszcze hondę mtx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Czerwca 2002 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2002 Jestem posiadaczem yamahy DT 125 i nie zamieniłbym jej na żadną inną 125-tke, ze względu na jej uniwersalnośc, i osiągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kruszynka Opublikowano 4 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2002 Jeśli niewiele ważysz, to jest super. Ja miałam i w ogóle nie narzekam, koleś któremu sprzedałam (wsadził rękę w szprychy :), ale to swoją drogą) prawie że ją spłaszczał. Czy dobra na enduro... Ma słabiuśki silnik... Już lepsze Derbi... Ale z drugiej strony drogie... Detka jest raczej dobra na łagodny teren - polne drogi itp. Nie poskaczesz tym (chociaż pewnie to wiesz...)... Poczekaj trzy lata i kup DT125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi Opublikowano 7 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2002 najlepsze w teren sa charty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2002 Nie czekaj kup go!Każdy motorower to dobra machina w teren!JA w terenie jeżdżę OGAREM200 i nie narzekam!To na prawdę dobry sprzęt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vpvs Opublikowano 24 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2002 lepszego enduro nie ma chociaż i DT ma swoje wady, jak DT to conajmniej 80cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Lipca 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2002 najlepsze w teren sa chartycoty?the best to teren jest Java cross:Tłumik od samolotu, katowana, uż zawodowo przez amatoraco jak co ale 2KM to ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RMX Opublikowano 18 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2002 Ciekawe czy juz kupiles?DT jest troszke nizsza niz RMX i ma z tylu beben, no i jest drozsza niz RMX.DT byla najdrozszym motorowerm enduro jaki ogladalem ! Aprilie sa fajnie ale czesci zamiennych nie uwidzisz.Rieju RR - drogi i wyglada malo solidnieDerbi Senda - tania i w miare solidnaSuzuki RMX - drozszy niz Senada i profesjonalny wygladYamaha DT - dla mnie byla za niska i tem tylny hamulec.... porazka, no i cena.... Dlatego wybralem RMXa :( Motorowery enduro nie sa za bardzo na trudny teren - zbyt mala moc silnika, ale do zabawy sa naprawde super !!!! Ja bym ci polecil Suze albo Derbi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 6 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2002 Mój kolega ma DT. To porządny sprzęt. Mistrzem mocy i osiągów nie jest, ale jest relatywnie tani i trwały. Detetka kolegi miała ponad 30 000 przebiegu i nadal odpalała z pierwszego kopa. Nie każdemu też przypadnie do gustu brzmienie silnika, które jest nijakie. Niewątpliwą zaletą detetki jest jej wygląd (szczególnie z grubymi oponami). Pamiętaj jest wiele odmian, a różnice między nimni są olbrzymie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin Opublikowano 8 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2002 Osobiście uważam że yamaha to najleprzy wybór sposród wymienionych wczesniej.Sam posiadam yamahe dt 80 lc2 i jestem z niej bardzo zadowolony.Jest nizawodna osiagi ma bardzo dobre a wygladem przypomina niejeden rasowy motocykl enduro.Doskonale spisuje sie zarowno na szosie jak i w terenie.Przy porównaniu yamahy z derbi ten pierwszy wypada o niebo lepiej .Zarowno w kwesti osiagów jak i wygladu derbi zostaje daleko w tyle.Radził bym ci zastanowic sie nad Yamaha lub np.suzuki RMX ktory rowniez wyglada efektownie i jedynie moca odbiega nieco od yamahy.W tej klasie yamaha dt jest najleprzym rozwiazaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mysaco Opublikowano 23 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2002 wiec ja jezdze sobie Yamaha Dt50R noi musze powiedziec ze nigdy mnie nie zawiodla jezeli chcesz to moge ci ja sprzedac bo teraz chce kupic sobei cos innego wiec jesli jestes zainteresowany to prosze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfmean Opublikowano 25 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2002 A w jakiej granicy cenowej warto zastanowic sie na dt'tka. Chodzi mi jaka jest gorna granica za jaka mozna kupic ten motorek. POZDRAWIAM Surfmean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi