mm666 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 WitamPojawil sie problem z ladowaniem w mojej af'ce...normalka, prawdopodobnie regulator. Niestety ceny owych regulatorow (nawet uzywanych) sa dosyc hmm....duze (z racji tego, ze elektronika bywa zawodna... [; ). Jakoze mam nieco stycznosci z elektronika (co prawda samochodowa, ale zawsze), chcialbym dobrac regiel z innego moto. Czy ktos z Was juz probowal takich rzeczy? Jesli tak, to z jakim skutkiem i od jakiego modelu najlepiej szukac regulatora? Czy tanie regulatory do "chinoli" podejda do afki? Niestety nie wiem jak jest rozwiazane ladowanie w owych łosiach itp (pradnica, alternator 1-fazowy, 3-fazowy...) Uprzedzam pewne pytania i sugestie- wiem, ze do Af1 najlepszy jest regulator z Af1, ale chocby dla wlasnej satysfakcji znalezienie tanszego i dajacego sie podlaczyc regulatora wydaje sie byc w mojej obecnej sytuacji finansowej dobrym rozwiazaniem. Czekam wiec na sugestie i z gory dziekuje za uwagi :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 ja powinienem miec taki regulator, jak cos to pisz gg 9770336 pzdr :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi