pepe Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 No tym razem będę i ja... chyba już mogę... tylko ta 8,00... Pepe ... litości :icon_mrgreen: Zaczynamy od 8 ale mozna być do 13 -14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Pepe, a nie masz innych planów na 4-6.04. ?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 muszę zrewidować plany, ale wstępnie się piszę.Blisko mam a 8:00 w sobote mi nie straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 No Pepe, a już miałam Cię zaczepiać o kolejny termin upustu.....w takim razie już zaczynam jeść szpinak i gwoździe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Pepe, a nie masz innych planów na 4-6.04. ?pzdr Niestety Igorze o ile Ciebie mogłem przenieść na maj o tyle ja muszę być w W-wie w tym terminie pro publico bono jako organizator-koordynator. Terminy były zależne od firmy szkolącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Cieszę się, że nie wypłoszyłem cię rzekomym chrapaniem :icon_mrgreen: :bigrazz: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 17 maja zapraszamy na drugi wiosenny spust krwi do Motocyklowego Banku Krwi na Mazowszu do RCKiK przy ul. Saska 63/75 w Warszawie, od godz. 8.00 (można wpadać do 13.00). Szansę będą mieli ci wszyscy, którzy chcieli a mogli, nie zdążyli albo im się nie chciało być w kwietniu.Więcej Informacji w stosownym dziale "pomocowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi