hamir Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Przynajmniej nie jest nudno w deszczowe wieczory, gdyby tak zebrać wszystkie tematy typu: flagi, MC itp to Zygmunt F. by się załamał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Noooo a co powiedział by Janek.?? Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalot16 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Każdy normalny ale nie Buber :icon_eek: :biggrin: Buber myślenie nie jest Twoja mocna stroną :biggrin: Nic mnie tak dawno nie rozbawiło jak Twój post na temat "kochanki" :biggrin: Komisare nie zwracaj na niego uwagi on jest tych zakręconych ale chyba nie pozytywnie :wink: Buber poprawiles mi humor na cały dzień :icon_rolleyes: jestem Ci za to wdzięczny . Dzięki kolego, ja też mam to samo zdanie i podobne też jeszcze majkelpl, za co dziękuję jeszcze bardziej. Chłopaki, życie jest za krótkie, coby je komplikować! Jeden, zbiór znaczków będzie nazywał makulaturą a ktoś inny po prostu zbiorem życia i będzie za każdym razem ubierał rękawiczki żeby dotykać klaser! Takie jest życie! Ja mam Żoneczkę, którą kocham zupełnie inaczej jak moją KOCHANKĘ, która "przyjmuje" :) w garażu!Poza tym jestem wędkarzem i nie jeżdżę po ryby, tylko na ryby! a to jest różnica! I na zakończenie niech gość sobie mówi, że moto to jest to złom poskręcany śrubkami, ja mam KOCHANKĘ! Ps. WSZYSTKIM DUŻO DOBREGO NA 8 MARCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYB@ Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ............. i nie jeżdżę po ryby, tylko na ryby! No to połamania kija. Takich wędkarzy cenię. pozdr Cytuj ZŁO ZWYCIĘŻA ,BO DOBRZY LUDZIE NIC NIE ROBIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 A mówiłem ,że bedzie dalsze SHOW :clap: Prosimy o więcej :icon_mrgreen: Prosze bardzo, jak tylko czasu bedzie wiecej :) :lalag: Musze sie jeszcze z qurimem zgadac i .................. :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Hej Makelpl jak chcesz to mam kilka flag Anglli i kilka Wielkiej Brytanii. Nie wypada nam przecież woiźić flag obcych krajów no. Polski. Zresztą brytyjska flaga ma więcej szczegółów, jakaś taka amibitniejsza i w ogóle fajna jest. :) Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Hej Makelpl jak chcesz to mam kilka flag Anglli i kilka Wielkiej Brytanii. Nie wypada nam przecież woiźić flag obcych krajów no. Polski. Zresztą brytyjska flaga ma więcej szczegółów, jakaś taka amibitniejsza i w ogóle fajna jest. :lalag: Ja to smigam z dwoma :icon_mrgreen: Na gorze duza polska a pod spodem brytyjska :) Ty wspomniales ze masz jeszcze jakas taka fajna z chopperem ..... to moze wezme ja od Ciebie i tez sobie powiesze :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 W końcu z tego wszystkiego wyjdzie, że będziecie jeździć z flagą z napisem KOCHANKA :P P.S.ale Buberowi się oberwało :flesje: , tylko ciekawe, że nagle wszystko dla wszystkich staje się takie oczywiste :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi