Bart3z Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) no to sukces pierwszy z tym ze widzę ze miejsce spotkania Kalisz ...a może ktoś z ostrowa poleci i grupa damy rade do Kalisza ?????Będziesz jutro?? :icon_rolleyes: Popytaj się znajomych... w grupie raźniej ;) Edytowane 27 Marca 2008 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrromaN Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ;( ;( nie kazdy ma tak dobrze jak wy zemoze sobie pozwolic w "srodku" tygodnia na wyprawe :icon_exclaim: a roboty to wy nie macie?? :cool: :biggrin::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ;( ;( nie kazdy ma tak dobrze jak wy zemoze sobie pozwolic w "srodku" tygodnia na wyprawe :cool: a roboty to wy nie macie?? :P :D:DJa kończę szkołę o 14 :flesje: :) Robotę mam dorywczo... :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Robota to głupota - w trasie bycie, to jest życie ;-) A tak na serio, to współczuję PiotrromaN. W razie jakbyś się wyrwał to zbiórka pod Galerią w Kaliszu o 16:30.Jak ktoś chętny to wbijajcie. Pogoda dopisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Będziesz jutro?? :smile: Popytaj się znajomych... w grupie raźniej :wink: Postaram sie być ...ale nic pewnego puki co bo powoli mi sie wyjazd do wrocka pojawia ...mam nadzieje ze nie bedzie tego wyjazdu i sie pojawie ... ze mna jedzie dwoch kumpli z ostrowa jezeli bede jechal oczywiscie Piotr przeciez piatek jest wiec o co biega z tym srodkiem tygodnia.... koncz robote i pojawiaj sie .... do milego kto nie był niech żałuje .... spotkano pierwsza klasa ... wyjazd jeszcze lepszy ...oby więcej takich wspólnych wypadów... :icon_twisted: :smile: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian2710 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam jestem od krótka na tym forum mam nadzieje że czeka nas wiele zlotów. Może by tak jakiś wyjazd zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi