Szpadi Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Panowie a może zmontujemy jakąś większą grupę i odwiedzimy wyżej wymienione miejsca .... ja od siebie mogę dodać ze trzmieliny to ciekawa traska dużo fajnych długich zakrętów i dwa jeziorka po drodze ... zero atrakcji typu frytki i rybka ale zakręciki pierwsza klasa ..... takze polecam bo warto śmignąć parę razy .... Jak najbardziej jestem ZA. Tym bardziej, że zawsze jest problem w postaci : "no to gdzie jedziemy?". Będziemy w kontakcie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrromaN Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) gołóchów jak najbardziej jest dosc blisko wiec mozna sie b edzie przeleciec... :icon_question:) poprostu gdy bedie tylko pogoda godna naszej fatygi zucamy chaslo... jesli chodzi o ostrow to najlepiej zeby ekipa montowala sie na wylocie nakalisz kolo schela albo poprostu na rynku :P) chetni sie znada i polecimy na kalisz tam dolacza sie chetni z kalisza... tylko równiez musieli by sie okreslic w ktorym miejscu beda czakec.. :crossy: termin to tak jak mowilem a i co do godziny tez nie ma problemu na szybko jeden rzuca ternim i godzine reszta chenych sie podporzadkowuje tylko nie pisze sie na wyciaganie mojej maszyny w deszczowe dni i w nie pewne... szkoda mojego zdrowia... pozdroo :)) Haa i MIALBYM TAKA PROSBE do Admina :P cz yda rade zmienc z gróp gdzie jest kalisz :P zeby bylo OSTRÓW - Kalisz :P :D:D:D czujemy sie troche zdyskryminowani :Djesli jest to problem prosbe wycofuje :P Edytowane 24 Marca 2008 przez PiotrromaN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszkalisz Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Jak już to Aglomeracja kalisko-ostrowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 gołóchów jak najbardziej jest dosc blisko wiec mozna sie b edzie przeleciec... :smile:) poprostu gdy bedie tylko pogoda godna naszej fatygi zucamy chaslo... jesli chodzi o ostrow to najlepiej zeby ekipa montowala sie na wylocie nakalisz kolo schela albo poprostu na rynku :D) chetni sie znada i polecimy na kalisz tam dolacza sie chetni z kalisza... tylko równiez musieli by sie okreslic w ktorym miejscu beda czakec.. :icon_razz: termin to tak jak mowilem a i co do godziny tez nie ma problemu na szybko jeden rzuca ternim i godzine reszta chenych sie podporzadkowuje tylko nie pisze sie na wyciaganie mojej maszyny w deszczowe dni i w nie pewne... szkoda mojego zdrowia... pozdroo :buttrock:)Haa i MIALBYM TAKA PROSBE do Admina :P cz yda rade zmienc z gróp gdzie jest kalisz :P zeby bylo OSTRÓW - Kalisz :P :D:D:D czujemy sie troche zdyskryminowani :Djesli jest to problem prosbe wycofuje :P jestem ZA ... ponoć w piątek ma być ładnie bo 12 stopni .... wiec powiedzmy ok 16 - 17 można by gdzieś skoczyć ... oczywiście musimy poczekać czy prognozy sie potwierdza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 jestem ZA ... ponoć w piątek ma być ładnie bo 12 stopni .... wiec powiedzmy ok 16 - 17 można by gdzieś skoczyć ... oczywiście musimy poczekać czy prognozy sie potwierdza ...W ten piątek?? :crossy: 16-17 to moim zdaniem trochę za późno :buttrock: Nie lepiej wcześniej?? Np. 15?? :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 W ten piątek?? :wink: 16-17 to moim zdaniem trochę za późno :buttrock: Nie lepiej wcześniej?? Np. 15?? :wink: myślę ze 15:30 najwcześniej ...nie którzy pracują :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 myślę ze 15:30 najwcześniej ...nie którzy pracują :buttrock:Bo chciałbym dojechać z powrotem do domu o rozsądnej godzinie :crossy: Ja kończę szkołę o 14, więc prosto do domu coś zjeść i uderzałbym na Kalisz :wink: Czyli wstępnie się umawiamy?? Zależy od pogody :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Bo chciałbym dojechać z powrotem do domu o rozsądnej godzinie :) Ja kończę szkołę o 14, więc prosto do domu coś zjeść i uderzałbym na Kalisz :crossy: Czyli wstępnie się umawiamy?? Zależy od pogody :flesje: no wstępnie możemy sie ostawić do potwierdzenia w piątek powiedzmy ok godz 12 ...z tym ze ja akurat z ostrowa jestem i jeżeli mówimy o leceniu do goluchowa to najlepiej jakimiś bocznymi dróżkami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 To teraz tak: Kto się pisze na ten piątkowy wypad?? Start godzina 16 :icon_mrgreen: W piątek jakoś się zgadamy kto przybędzie na pewno :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 To jak, bo nie wiem jak sobie planować piątek :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 To jak, bo nie wiem jak sobie planować piątek :icon_eek: co tu dużo pisać .... ja tak czy inaczej latam bo pogoda ponoć ma być ... jeżeli frekwencja nie dopisze to polecę nawet sam ... tak wiec mnie możesz brać pod uwagę na 100% ...no chyba poleca jakieś g*wna z nieba :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja się stawię no chyba, że tak jak napisałeś polecą jakieś g*wna z nieba :icon_mrgreen: Zobaczymy może ktoś jeszcze się podłączy... :icon_eek: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Powiadomię chłopaków, może ktoś przyleci. Ja nie wiem czy zdołam się wygrzebać z roboty. Jeżeli tak to będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ustalamy miejsce spotkania na 16:30 pod galerią na wylocie na Gołuchów :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ustalamy miejsce spotkania na 16:30 pod galerią na wylocie na Gołuchów :icon_question: no to sukces pierwszy z tym ze widzę ze miejsce spotkania Kalisz ...a może ktoś z ostrowa poleci i grupa damy rade do Kalisza ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi