Artemor Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Nie wiem czemu ale dostepna ilosc zebatek jak tak szukam jest na prawde mala. Lancuch juz mam dida 525 vm2 xring i nie wiem jakie kupic do tego zebatki. Poszukuje oczywiscie nowe, ze sredniej polki. Prosze o jakies propozycje i najlpeiej namiary na interenecie albo gdzie w ogole cos takiego kupic... A i jeszcze jedno na tyl 44zeby a na przod 17 czy jakos inaczej? Ehhh peirwszy raz wymieniam naped. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Nie wiem czemu ale dostepna ilosc zebatek jak tak szukam jest na prawde mala. Lancuch juz mam dida 525 vm2 xring i nie wiem jakie kupic do tego zebatki. Poszukuje oczywiscie nowe, ze sredniej polki. Prosze o jakies propozycje i najlpeiej namiary na interenecie albo gdzie w ogole cos takiego kupic... A i jeszcze jedno na tyl 44zeby a na przod 17 czy jakos inaczej? Ehhh peirwszy raz wymieniam naped. ;/ Witam Skoro masz prawie najlepszy łańcuch na rynku, polecam Ci zębatki Sunstar'a. Podaj dokładny rocznik motocykla to sprawdzę prawidłową ilość zębów, na 99% będę je miał od ręki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 dokladnie to: Honda CBR 600F4 2000 PC35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 dokladnie to: Honda CBR 600F4 2000 PC35 Wg katalogu do tego rocznika idzie następujący zestaw:łańcuch 108 ogniwzębatka przód 16zębatka tył 44 Dostępne od ręki, ceny poszły na priv :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Wg katalogu do tego rocznika idzie następujący zestaw:łańcuch 108 ogniwzębatka przód 16zębatka tył 44 Dostępne od ręki, ceny poszły na priv :buttrock: Podepnę się, poszukuję zestawu napędowego do Magny RC43 VF750c r.94 i klocków do przodu Piotrusgsx może masz te cudeńka w rozsądnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi