bebu Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam,Mam pewien problem, ponieważ za cholerę nigdzie nie mogę znaleźć części do mojego Free tzn wałka kickstartera :flesje: Chciałbym go oddać do serwisu i nie wiem jaka jest cena tego wałka, co wiąże się z tym że nie wiem czy mnie stać na naprawę :) . Czy może ktoś dokonywał takiej naprawy w swoim skuterze, lub wie ile kosztuje.. Z góry thx za odpowiedzi :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Heh wiem to cholerstwo lubi się wycierać.Szukałeś w Larssonie?? Najlepiej zadzwoń do seriwsu i się zapytaj ile to kosztuje, bo wątpię żeby ktoś na 4um podał ci cenę. Pozostaje jeszcze udać się do tokarza, może będzie umiał coś takiego zrobić z odpowiedniego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Nie wiem czy Ci to pomoże, ale ja za nowy zestaw zebatek wlasnie od startera ( tych które są na wale ) płaciłem ponad 200zł w Yamasze. Moze to jakis punkt odniesienia . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jak by był w katalogu Larssona to bym mógł iść piechotą :) , ale jak na złość nie ma :wink: Myślałem że to tego skuterka części będzie dużo bo to przecież skuter "użytkowy", a tu 2 aukcje na allu i nie mają tego... No cóż myślę że oddam go do serwisu w pobliżu, niech się mechanik martwi :D i mi elektrykę zrobi... A swoją drogą nie spodziewałem się takich problemów z zakupem części :eek: ale będę twardy i sobie poradze :D thx za odpowiedzi pzdr, bebu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Witam.Polecam www.scootercenter.com :D Edytowane 21 Stycznia 2008 przez Boczi013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Strona fajna( szkoda że po niemiecku) tylko zastanawia mnie parę spraw: 1.Czy się opłaca zamawiać dość tanie rzeczy z za granicy (tzn czy przesyłka i inne pierdoły przy odprawie celniej nie przekroczą ceny zamawianej części)? 2.Jaki jest czas oczekiwania na przesyłkę? 3.Jaka jest cena przesyłki? pzdr, bebu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 przeciez to do typhoona albo nrg ac powinno podejsc a do tego jest masa czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi