WOLAN Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam wszystkich formowiczów :icon_mrgreen: W końcu mam taki sprzęt który mniwe naprawde cieszy po dłługim szukaniu i wielu porażkach znalazłem coś dla siebie jesli ktoś ciekawy jak wygląda to tu jest zdjęcie: www.picasaweb.google.pl/przemyslaw.wolanski/ Jak by ktoś był zaineresowany kupnem motocykla typu chopper mam pewnego gościa na śląsku ma bardzo duzy wybór motocykli i naprawde rzetelny człowiek . Szerokiej drogi i do zobaczenia na trasie WOLAN :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witaj.Ciekawie umalowany :-) Tutaj jest wątek dla posiadaczy Marauderów, więc zapraszam do dzielenia się wrażeniami i doświadczeniami z jazdy i nie tylko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 troche golas.... ale ciekawy.... marauder rules... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczes Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ...żeby tam zaraz rules... :P :clap: SPOKO sprzęcik :notworthy: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLAN Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Narazie golas ale powoli go ubiore gemole już mam i lightbary tak myśle o szybie ale nie wiem jak to bedzie wygladało???? No i jakieś fajne sakwy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Narazie golas ale powoli go ubiore gemole już mam i lightbary tak myśle o szybie ale nie wiem jak to bedzie wygladało???? No i jakieś fajne sakwy :icon_razz:...a ja mam wszystko :icon_rolleyes: a tak BTW jeżeli chcesz śmigać w trasy to szyba koniecznie.. no chyba że lubisz często być zęby po muchach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLAN Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Koledzy motonici jak by mi coś doradził jak ubrać marudera??? zeby dobrze wygladał :icon_question: bym był wdzięczny za info cieżko mi dobrać sakwy szybe. nie wiem czy pas na zbiornik to dobry pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Poczytaj wątek o Marauderach.. z tego co widziałem to Szpadi ostatnio borykał się z szybą.. więc jest na bieżąco w temacie :icon_arrow: A co do reszty to.... de gustibus non est disputandum... w sumie robisz tak żeby Tobie się podobało :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi