kokos350 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Mam problem z moją DR'ką.Jechałem sobie i nagle zgasła z niewiadomych przyczyn, po dopchaniu do domu okazało się że niema iskry.Sprawdzałem już cewkę oraz alternator.Kupiłem moduł na allegro używany po założeniu iskra pojawiła sie tylko raz za 3 kopnięciem i nie ma jej do tej pory czego to może być wina może ma ktoś schemat elektryki do DR 350?Może jest ktoś z małopolski z DR350 kto mógłby wpiąć mój moduł i sprawdzić czy jest dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Co do schematu, to wszystko jest w dziale serwisówki. A sprawdzałeś iskre na innej świecy i przewodzie wysokiego napięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos350 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Tak sprawdziłem nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Tak sprawdziłem nie ma. http://www.repairmanualclub.com/index.php?...er=ASC&limit=60 Jest tu niemiecki manual na dole strony, może się przyda.Ciekawi mnie jeszcze jak w DR wygląda czujnik zapłonu na wale. Bo w NX650 lubił też czasem pindolić sprawe.Nie jest powiedziane że ten moduł co kupiłeś jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos350 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Aha dzięki postaram sie sprawdzić moduł i zobaczę na ten czujnik co mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi