Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

czołem Kulka, zadałem proste,zwykłe pytanie wiec nie rozumiem Twojej nerwowo-ironicznej reakcji......

bandzior to moje pierwsze prawdziwe moto wiec bądź pewny, że zanim poznam wszystkie tricki zwązane z prawidłowym jego używaniem zadam tu jeszcze sporo irytujących Cię pytań

więc zluzuj, bo chyba jakiś taki krajowy stres Cię ogarnia...... :)

z drugiej strony winny Ci jestem dzięki za rade, jest cenna, bo od doświadczonego gościa :cool:

--------------------------------------------

dzięki także dla innych

pozdrawiam

Ja w tym terminie też mam już zaplanowany wyjazd.

Ale panowie co tam......zrobimy własne 4rumowe spotkanko...nawet wiem gdzie :banghead: ..... co Gumbej :biggrin: :biggrin: ;) ?

Ja w silniku ma wszystko OK to wizualnie stan na 5.

Miałem identyczną maszynę....tylko kolorek chyba ciemniejszy.

kolorek chyba ciemniejszy

No właśnie... Były Bandziory w takim kolorze jak ten z aukcji? Zdaje mi sie też że naklejki na zbiorniku nie są oryginalne...

A co do spotkania to ja będę na bank ;)

Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800

możecie luknąć na tego Bandyte?

Dla mnie ładniutki, mam kumpla w szczecinie i do tego fachowca od moto :bigrazz: może mógłby się popytać, ale to sprawa na PRV i jego checi jak by co czekam na wiadomość :cool:

Ja w tym terminie też mam już zaplanowany wyjazd.

Ale panowie co tam......zrobimy własne 4rumowe spotkanko...nawet wiem gdzie :D ..... co Gumbej ;) ;) ;) ?

Pewnie Pewnie jutro zerknę na terminarz imprez letnich i pogadam z gościem od promocji miasta -można uatrakcyjnić wyjazd jakąś małą paradą czy coś w tym stylu :) :crossy: . A i dla was dodatkowe imprezy będą pewnie mile widziane.

Poza sezonem to w Ustce można pod prąd jeździć :wink: ale latem to się qurcze dzieje.

Witam,

wstepnie chciałem sie z Wami podzielic wspaniala wiadomoscia - doszly gmole z Niemiec, przylozylem i otwory pasuja idealnie, mimo ze wczesniej zdobily B6 '03. Teraz poszukuje śrub, ale mam juz 2 sklepy na celowniku ze srubami zwyklymi i calowymi, wiec bedzie OK (mam nadzieje). Jak tylko dokonam montarzu umieszcze fotki byscie mogli je rowniez zobaczyc, sa naprawde extra!

A teraz pytanie, ktore nie bezposrednio, ale w jakims stopniu laczy sie z tym co wyzej napisalem, a wiec przed zalozeniem owych w/w gmoli chcialbym doprowadzic swoje dekle do porzadku... Prawy spokojnie da sie podszlifowac i bedzie jak nowy, za to z lewym (pokrywa kartera) jest problem bo widac ze jest lekko pekniety i doslownie kropi olejem (kropelka na 3h) i pomyslalem ze zamisat spawac to kupie takowy uzywany. No i znalazlem w nieco lepszym stanie niz moj na francuskim ebay, tyle ze jest on z B6 (to ok), ale znów z 2003. Na pierwszy rzut oka wszystko wyglada identycznie, ale czy Waszym zdaniem, czy tez wg Waszej wiedzy, sa jakies roznice w rozstawie otworow?

Pozdrawiam!

Pewnie Pewnie jutro zerknę na terminarz imprez letnich i pogadam z gościem od promocji miasta -można uatrakcyjnić wyjazd jakąś małą paradą czy coś w tym stylu buttrock.gif crossy.gif . A i dla was dodatkowe imprezy będą pewnie mile widziane.

Poza sezonem to w Ustce można pod prąd jeździć banghead.gif ale latem to się qurcze dzieje.

No i o to chodzi.....bo my Bandyci lubimy zamieszać i pojeździć pod prąd :biggrin: a letni lansik bulwarem w Ustce to jest to ,co lubią tygrysy najbardziej :eek:

Co do dekielka to będzie pasował.Jak napisał Kulka nie bylo zmian konstrukcyjnych w silniku.....bo i po co....ideału się nie zmienia ;)

A z tym ciśnieniem to Klaudiusz dał wyczerpującą odpowiedź.....dokładniej się już nie da ;)