Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ostry, glosowaleś? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&st=0

hi hi hi hi :biggrin:

No pewnie już zagłosowałem... Zgadnij na kogo oddałem swój głos?? :biggrin:

Brawo Ostry !!!!!!!!!!!

Mój B12S też jest z 2001 roku i też jest niebieski.....piękny! :D :D :D

BAndziory są prześliczne :biggrin: ja właśnie swojego odstawiłem do Pawła w Zielonce i nie mam na czym jeździć:( czekam na telefon i szybko śmigam po odbiór sprzęciku :biggrin:

ten czarny bandzior n -piękny!!! kierownica wydawała się jakaś bardziej prosta, ciekawe czy z taką pozycja jest nadal wygodna???

ale ja tu z pytaniem

regulacje napędu mam w mniej więcej połowie i niepokoi mnie luz łańcucha

majtałem nim dzisiaj i tak na oko to jakieś 7/8cm

czy to norma :) czy może trzeba już coś z tym zrobić :P

Oczywiście, że możesz to sam zrobić. Nie wiem jak to jest w Bandicie, ale w mito to popuszczałeś specjalnymi do tego śrubami, oczywiście wcześniej poluzuj ośkę.

niech jeszcze jakiś Banditowiec sie wypowie, ale tak jest w mito i podobnie w innych.

pozdrawiam

o cholera !!!

czyli nie dobrze!!!!

moge podciągnąć to sam??? bo jeśli nie ........

to czeka mnie wycieczka do gdańska, bo tu svensony skroją mnie okrutnie w serwisie

siema Brat!!! sam to zrobisz z palcem w tyłku tylko potrzebujesz klucze ale przeciez masz tam nie jednego "szweda" :flesje: Wszystko powiem Ci na skype to jest naprawde banał. A co juz masz taki luz, no to nieżle tam w tym stockholnie sobie latasz hehehee

REDEYE -no co ty chlopie????????????

lancucha naciagnac nie potrafisz?

no wiesz?

BTW . coraz wiecej tu pytan tak banalnych ze az sie dziwie :][chodzi mi o cale 4um] coraz wiecej ludzi kupuje takie sprzety ze sie pale nie miesci , a za chwile ci sami zadaja tak prozaiczne pytania, ze strach . nie dlugo pewnie pojawisie post w stylu

- witam mam 18 lat , kupilem se hujabuse ;] i mam pytanie -gdzie to sie wlacza?

swiat sie konczy -mowie wam

pozdrawiam .

REDEYE -luzujesz os tylnego kola i potem po obu stronach masz sruby napinajace - podkrecasz delikatnie o tyle samo obrotow po obu stronach i spoko . kontrujesz skrecasz czy jak tam masz i ok . proste jak ziewanie [jak w rowerku]

pozdrawiam

dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7

http://www.bikepics.com/members/kulka/

REDEYE -no co ty chlopie????????????

lancucha naciagnac nie potrafisz?

no wiesz?

BTW . coraz wiecej tu pytan tak banalnych ze az sie dziwie :][chodzi mi o cale 4um] coraz wiecej ludzi kupuje takie sprzety ze sie pale nie miesci , a za chwile ci sami zadaja tak prozaiczne pytania, ze strach . nie dlugo pewnie pojawisie post w stylu

- witam mam 18 lat , kupilem se hujabuse ;] i mam pytanie -gdzie to sie wlacza?

swiat sie konczy -mowie wam

pozdrawiam .

REDEYE -luzujesz os tylnego kola i potem po obu stronach masz sruby napinajace - podkrecasz delikatnie o tyle samo obrotow po obu stronach i spoko . kontrujesz skrecasz czy jak tam masz i ok . proste jak ziewanie [jak w rowerku]

pozdrawiam

Tak jest KULKA masz racje ale przypomnij sobie siebie na samym poczatku przygody z motongami...................... lepiej zadawac nawet najgłupsze pytania niż samemu bez mapy robic jeszcze głupsze rzeczy!!! Bo własnie to nie rowerki :)

RESPECT

PS

a swiat sie tak szybko nie skończy bo P I S iaki nad wszystkim czuwają :flesje:

Edytowane przez Wolenweider

wiesz -moja przygoda zaczela sie baaardzo dawno temu hihi i nie pamietam juz .bedzie ponad 20 lat jak pomykam sobie na moto

no właśnie o to mi chodzi, wtedy nie było forum. Teraz niech ludzie pytają jak nie zabardzo wiedzą jak się za cos zabrac , chociaż czasami jak czytam rady na forum to mnie krew zalewa! Ale KULA jak pisałem wyżej masz racje właśnie to trzeba wykonać żeby podciągnąc łańcuch :buttrock: BANAŁ ( jak ktoś wie o co chodzi)

RESPECT

Edytowane przez Wolenweider

no właśnie o to mi chodzi, wtedy nie było forum. Teraz niech ludzie pytają jak nie zabardzo wiedzą jak się za cos zabrac , chociaż czasami jak czytam rady na forum to mnie krew zalewa! Ale KULA jak pisałem wyżej masz racje właśnie to trzeba wykonać żeby podciągnąc łańcuch :D BANAŁ ( jak ktoś wie o co chodzi)

RESPECT

Banał -banałem, ale jak tam będziedzie już biglować na skype to wtrąć parę słówek ze np. o naped trzeba dbać inaczej mozna go szybciutko zajeździć. Sam naciąg to nie wszystko, mam na myśli smarowanie mycie itp.ze nie wspomnę ze czasem już coś jest nie do naciągniecia :)

mam na myśli smarowanie mycie itp.ze nie wspomnę ze czasem już coś jest nie do naciągniecia :biggrin:

Gumbej, plisssss, nie wywołuj wilka z lasu bo zaraz będziemy mieli zamiast 35 to 90 stron, w tym 65 o tym kto, czym i jak smaruje :biggrin:

Gumbej, plisssss, nie wywołuj wilka z lasu bo zaraz będziemy mieli zamiast 35 to 90 stron, w tym 65 o tym kto, czym i jak smaruje :D

wiem, wiem dlatego przezornie mówiłem o skyp-e bo zrozumiałem ze chłopy są w kontakcie on-line :biggrin: :bigrazz:

p.s ja smaruje Bell Ray-em :cool: ;) :biggrin: ]

p.s II juz nic nie mówię :icon_exclaim: :biggrin: :bigrazz:

pozdrawiam

Z tym liczeniem obrotów to troszke tak jak z chłopem co to w szpitalu na oko umarł :eek: :P :P

Na wahaczu jest podziałka (nacięcia) po obudwu stronach.Jak poluzujesz to ustawiaj tak aby jedna strona z drugą się zgadzała.Z liczeniem obrotów nie przesadzaj....hhehehehe

Pozdrawiam

BTW ja smaruje Motulem....oj smaruje :biggrin: