Ostry01 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ostry, glosowaleś? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72447&st=0 hi hi hi hi :biggrin: No pewnie już zagłosowałem... Zgadnij na kogo oddałem swój głos?? :biggrin: Brawo Ostry !!!!!!!!!!!Mój B12S też jest z 2001 roku i też jest niebieski.....piękny! :D :D :D BAndziory są prześliczne :biggrin: ja właśnie swojego odstawiłem do Pawła w Zielonce i nie mam na czym jeździć:( czekam na telefon i szybko śmigam po odbiór sprzęciku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redeye Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ten czarny bandzior n -piękny!!! kierownica wydawała się jakaś bardziej prosta, ciekawe czy z taką pozycja jest nadal wygodna??? ale ja tu z pytaniem regulacje napędu mam w mniej więcej połowie i niepokoi mnie luz łańcucha majtałem nim dzisiaj i tak na oko to jakieś 7/8cmczy to norma :) czy może trzeba już coś z tym zrobić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 luz powinien byc jeśli dobrze pamiętam wg. servisówki 2-3 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redeye Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 o cholera !!!czyli nie dobrze!!!! moge podciągnąć to sam??? bo jeśli nie ........to czeka mnie wycieczka do gdańska, bo tu svensony skroją mnie okrutnie w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Oczywiście, że możesz to sam zrobić. Nie wiem jak to jest w Bandicie, ale w mito to popuszczałeś specjalnymi do tego śrubami, oczywiście wcześniej poluzuj ośkę. niech jeszcze jakiś Banditowiec sie wypowie, ale tak jest w mito i podobnie w innych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 o cholera !!!czyli nie dobrze!!!! moge podciągnąć to sam??? bo jeśli nie ........to czeka mnie wycieczka do gdańska, bo tu svensony skroją mnie okrutnie w serwisie siema Brat!!! sam to zrobisz z palcem w tyłku tylko potrzebujesz klucze ale przeciez masz tam nie jednego "szweda" :flesje: Wszystko powiem Ci na skype to jest naprawde banał. A co juz masz taki luz, no to nieżle tam w tym stockholnie sobie latasz hehehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 REDEYE -no co ty chlopie????????????lancucha naciagnac nie potrafisz?no wiesz?BTW . coraz wiecej tu pytan tak banalnych ze az sie dziwie :][chodzi mi o cale 4um] coraz wiecej ludzi kupuje takie sprzety ze sie pale nie miesci , a za chwile ci sami zadaja tak prozaiczne pytania, ze strach . nie dlugo pewnie pojawisie post w stylu - witam mam 18 lat , kupilem se hujabuse ;] i mam pytanie -gdzie to sie wlacza?swiat sie konczy -mowie wampozdrawiam . REDEYE -luzujesz os tylnego kola i potem po obu stronach masz sruby napinajace - podkrecasz delikatnie o tyle samo obrotow po obu stronach i spoko . kontrujesz skrecasz czy jak tam masz i ok . proste jak ziewanie [jak w rowerku]pozdrawiam Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) REDEYE -no co ty chlopie????????????lancucha naciagnac nie potrafisz?no wiesz?BTW . coraz wiecej tu pytan tak banalnych ze az sie dziwie :][chodzi mi o cale 4um] coraz wiecej ludzi kupuje takie sprzety ze sie pale nie miesci , a za chwile ci sami zadaja tak prozaiczne pytania, ze strach . nie dlugo pewnie pojawisie post w stylu - witam mam 18 lat , kupilem se hujabuse ;] i mam pytanie -gdzie to sie wlacza?swiat sie konczy -mowie wampozdrawiam . REDEYE -luzujesz os tylnego kola i potem po obu stronach masz sruby napinajace - podkrecasz delikatnie o tyle samo obrotow po obu stronach i spoko . kontrujesz skrecasz czy jak tam masz i ok . proste jak ziewanie [jak w rowerku]pozdrawiam Tak jest KULKA masz racje ale przypomnij sobie siebie na samym poczatku przygody z motongami...................... lepiej zadawac nawet najgłupsze pytania niż samemu bez mapy robic jeszcze głupsze rzeczy!!! Bo własnie to nie rowerki :) RESPECT PS a swiat sie tak szybko nie skończy bo P I S iaki nad wszystkim czuwają :flesje: Edytowane 31 Maja 2007 przez Wolenweider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 wiesz -moja przygoda zaczela sie baaardzo dawno temu hihi i nie pamietam juz .bedzie ponad 20 lat jak pomykam sobie na moto Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) wiesz -moja przygoda zaczela sie baaardzo dawno temu hihi i nie pamietam juz .bedzie ponad 20 lat jak pomykam sobie na motono właśnie o to mi chodzi, wtedy nie było forum. Teraz niech ludzie pytają jak nie zabardzo wiedzą jak się za cos zabrac , chociaż czasami jak czytam rady na forum to mnie krew zalewa! Ale KULA jak pisałem wyżej masz racje właśnie to trzeba wykonać żeby podciągnąc łańcuch :buttrock: BANAŁ ( jak ktoś wie o co chodzi) RESPECT Edytowane 31 Maja 2007 przez Wolenweider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 no właśnie o to mi chodzi, wtedy nie było forum. Teraz niech ludzie pytają jak nie zabardzo wiedzą jak się za cos zabrac , chociaż czasami jak czytam rady na forum to mnie krew zalewa! Ale KULA jak pisałem wyżej masz racje właśnie to trzeba wykonać żeby podciągnąc łańcuch :D BANAŁ ( jak ktoś wie o co chodzi) RESPECT Banał -banałem, ale jak tam będziedzie już biglować na skype to wtrąć parę słówek ze np. o naped trzeba dbać inaczej mozna go szybciutko zajeździć. Sam naciąg to nie wszystko, mam na myśli smarowanie mycie itp.ze nie wspomnę ze czasem już coś jest nie do naciągniecia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 mam na myśli smarowanie mycie itp.ze nie wspomnę ze czasem już coś jest nie do naciągniecia :biggrin:Gumbej, plisssss, nie wywołuj wilka z lasu bo zaraz będziemy mieli zamiast 35 to 90 stron, w tym 65 o tym kto, czym i jak smaruje :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Gumbej, plisssss, nie wywołuj wilka z lasu bo zaraz będziemy mieli zamiast 35 to 90 stron, w tym 65 o tym kto, czym i jak smaruje :D wiem, wiem dlatego przezornie mówiłem o skyp-e bo zrozumiałem ze chłopy są w kontakcie on-line :biggrin: :bigrazz: p.s ja smaruje Bell Ray-em :cool: ;) :biggrin: ]p.s II juz nic nie mówię :icon_exclaim: :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 REDEYE -luzujesz os tylnego kola i potem po obu stronach masz sruby napinajace - podkrecasz delikatnie o tyle samo obrotow po obu stronach i spoko . kontrujesz skrecasz czy jak tam masz i ok . proste jak ziewanie [jak w rowerku]pozdrawiamZ tym liczeniem obrotów to troszke tak jak z chłopem co to w szpitalu na oko umarł :eek: :P :PNa wahaczu jest podziałka (nacięcia) po obudwu stronach.Jak poluzujesz to ustawiaj tak aby jedna strona z drugą się zgadzała.Z liczeniem obrotów nie przesadzaj....hhehehehePozdrawiamBTW ja smaruje Motulem....oj smaruje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit_Luke Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 możecie luknąć na tego Bandyte? http://moto.allegro.pl/item201617796__suzu...dit_2004r_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi