KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 witam dzis zbudzilem bandita z zimowego snu.... :) niestety wyjechac nie mam szans... ulica przejezdna tylko czolgiem :banghead: ale mam nadz ze szybko sie osuszy i dotre do asfaltu...a wtedy..... :icon_evil: pogadamy sobie jak lubimy najbardziej :icon_biggrin: urywek z pierwszego przesluchania brzmi dosc obiecujaco :) http://video.google.pl/videoplay?docid=1714099264158741261Rysiu, pięknie, pięknie ale powiedz lepiej skąd masz takie piekne siedzonko :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Rysiu, pięknie, pięknie ale powiedz lepiej skąd masz takie piekne siedzonko :icon_biggrin: a no niespotykane co? - to tissot'a wytwor- kupilem z maszyna jak tylko przyjechalo do nas z Francji 3 lata temu - calosc wraz ze skora na bak wyglada wzglednie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Był ktos na zakupach motocyklowych w Berlinie??Znalazłem w necie adresy sklepów LOUIS, POLO ale chyba nie starczy mi czasu żeby znaleźć ten najlepszy i w miarę tani. Jakieś podpowiedzi gdzie uderzyć zeby załatwić wszystko szybko i tanio ?? cool.gifJa w tym roku chce lecieć na targi do Berlina (23-25.03.2007 )jak pogoda będzie oki to lece koniem konieczniemoze sie spotkamy Edytowane 2 Marca 2007 przez MOTOWARIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja w tym roku chce lecieć na targi do Berlina (23-25.03.2007 )jak pogoda będzie oki to lece koniem koniecznieJestem za, również wybiorę się konno, jeśli tylko laski mnie (o)puszczą :biggrin: Obstawiam piątek - jedziesz przez Kołbaskowo?Pewnie jak zwykle w dziale z tunningiem będzie kilka interesujących wydumek z Bandytów :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 qrde a ja musze puszka :buttrock: no ale jedziemy busem,całą ekipą ;) do zobaczenia na stoisku.O sklepy pytałem bo będę w Berlinie dwa tygodnie przed targami.A jak jest z zakupami na targach tzn. można coś kupić czy tylko popatrzeć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redeye Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 qrde a ja musze puszka :evil: no ale jedziemy busem,całą ekipą :) do zobaczenia na stoisku.O sklepy pytałem bo będę w Berlinie dwa tygodnie przed targami.A jak jest z zakupami na targach tzn. można coś kupić czy tylko popatrzeć ??? Odpuść sobie zakupy u louisa i innych jesli bedziesz także na targach......... Tam bedzie szaleństwo :crossy: : na stoiskach producenci i sklepy bedą ścigać sie angebotami :) można wyrwać markowe fanty w cenach tandet, a jak bedziesz w odpowiednim czasie i miejscu to załapiesz sie na prezenciki ;) jeśli bedziesz miał 2 tyg. to pobiegaj po motosklepach w B. i wybieraj, przymierzaj, decyduj a potem poluj na te rzeczy na targach.......... bedzie taniej pomyslnych łowów - DARZ BÓR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ale euforia, obudziałem dzisiaj maszyne ze snu, akurat jak wygrzebałem go z garażu zaczęło padać ale nie mogło mnie już to zatrzymać, zasuwałem w deszczu i cieszyłem się jak dziecko, jestem cały mokry ale czuje się zaje...iście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Nie powiem kto, ale GUMBEJ chyba się zainspirował czupryną REBELA.... Dla mnie rewela bigrazz.gifNiedługo będzie można montować zespół rockowy stylizowany na lata 80No coś na podobienstwo EUROPE :buttrock: albo TWISTED SISTERS :banghead: Rysiu, pięknie, pięknie ale powiedz lepiej skąd masz takie piekne siedzonko biggrin.gifEasy man :D sprawimy sobie takie.....albo nawet jeszcze ładniejsze :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 O sklepy pytałem bo będę w Berlinie dwa tygodnie przed targami.http://www.motocykl.org/sklepy.php Duży Louis to Holzhauser Str. Warto też wybrać się na Bundesalle, jest tam pare sklepów z motoakcesoriami (w tym Polo, Gerick) oraz niezły Doner Kebab w okolicy stacji Shella :) W razie pytań, wal na priv. Odpuść sobie zakupy u louisa i innych jesli bedziesz także na targach.........Niekoniecznie :P Przy okazji targów także w sklepach trafiają się niezłe promocje (w ubiegłym roku ja i moi znajomi zrobiliśmy w nich zdecydowanie większe zakupy niz na samych targach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Jestem za, również wybiorę się konno, jeśli tylko laski mnie (o)puszczą icon_biggrin.gif Obstawiam piątek - jedziesz przez Kołbaskowo?Pewnie jak zwykle w dziale z tunningiem będzie kilka interesujących wydumek z Bandytów buttrock.gifPewnie że przez Kiełbaskowojak będzie bliżej terminu to sie zgadamy Pozdro Edytowane 3 Marca 2007 przez MOTOWARIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Chlopcy i dziewczynki czy braliście udział w głosowaniu? - http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=0entry875054 Jak nie to prosze oddać głos na jedyny słuszny Motocykl :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Pewnie że przez Kiełbaskowojak będzie bliżej terminu to sie zgadamy Pozdro siema, jak będzie ładna pogoda to też chętnie się z wami wybiore !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Dobrze mają koledzy LosBanditos z zachodnich stron naszego Kaczolandu.Dwie godzinki (może nawet krócej) i już są w Berlinie.Może by tak zorganizować jakiś wspólny wypad na odpust do Berlina i pobuszować po sklepach z akcesoriami do motocykli.Pewnie jakaś ekipa z centralnej polski się zbierze.W drodze powrotnej wielkopolanie użyczą nam gościny (wieczorne pieczenie prosiaka z mocnym polewaniem wywarem chmielowym) a z samego rana :flesje: powrót do domciu.POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Dobrze mają koledzy LosBanditos z zachodnich stron naszego Kaczolandu.Dwie godzinki (może nawet krócej) i już są w Berlinie.Może by tak zorganizować jakiś wspólny wypad na odpust do Berlina i pobuszować po sklepach z akcesoriami do motocykli.Pewnie jakaś ekipa z centralnej polski się zbierze.W drodze powrotnej wielkopolanie użyczą nam gościny (wieczorne pieczenie prosiaka z mocnym polewaniem wywarem chmielowym) a z samego rana :biggrin: powrót do domciu.POZDROJestem za :biggrin: Traska spoko, od Strykowa prawie non-stop Autostrada :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_akros Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Czy zbiera się jakaś ekipa ze śląska, opolskiego lub małopolski :icon_rolleyes: bo bym się tak do kogoś chętnie przykleił.... :icon_twisted: KONTAKT GG 2022449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi