KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Klaudiusz.... a Ty? przywdziej moze jakis kolor.... bo tak bez wlosow caly czas to... zimno...?? ;)Monia, spokojnie, zastanawiam sie nad kolorem, wiesz że to nie takie proste :icon_eek: iiiiiiiiiiiiiihaW Warszawie dziś między 11:00 a 15:00 będzie około 10 stopni i najmniejsza wilgotność w ciągu dnia!!!Lece docierać silniczek! :flesje: No chyba powoli zaczniemy latać, ja narazie na Latawcu :flesje: Dzisiaj znów widziałem Bandyte koło mojej chaty :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) ...powiem moze tak... zaden z tych dwoch kolorow do mnie nie przemawia cool.gifw koncu jestem brunetka, no nie ??Spoko Monia dla Ciebie moge na każdy kolorek się przemalować :) nawet moge zostać super brunetką :biggrin: Tak na serio teraz to czy Twój sprzęcik znowu pod chmurką widziałaś?Zabieraj go od tych kombinatorków jak tak podchodzą do Ciebie. Edytowane 1 Marca 2007 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Spoko Monia dla Ciebie moge na każdy kolorek się przemalować :icon_mrgreen: nawet moge zostać super brunetką :icon_razz: Tak na serio teraz to czy Twój sprzęcik znowu pod chmurką widziałaś?Zabieraj go od tych kombinatorków jak tak podchodzą do Ciebie. ....chcesz mi konkurencje robic?? :bigrazz: ...a moto zabieram jak tylko wroce z balangi :cool: ... w poniedzialek... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 ...chcesz mi konkurencje robic?? bigrazz.gifWiem ,że nie mam szans ale spróbować zawsze warto :icon_mrgreen: ...a moto zabieram jak tylko wroce z balangi cool.gif ... w poniedzialek... wink.gifMam nadzieje ,ze do tego czasu nic nie spaprają.Jakby co to pisz a przyjedziemy z odsieczą :icon_razz: Pozdro i miłej babskiej balangi 4rumowej.Tak? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 iiiiiiiiiiiiiihaW Warszawie dziś między 11:00 a 15:00 będzie około 10 stopni i najmniejsza wilgotność w ciągu dnia!!!Lece docierać silniczek! :icon_mrgreen: Tu jest link do zajefajnej strony z prognozą pogody:http://meteo.icm.edu.pl/ Na mapce Polski po lewej stronie kliknij na swoje miasto i otworzy się okno ze szczegółami. Niczego lepszego jeszcze nie wymyślili... Ukłon w stronę studentów UW. :cool: u mnie jak zwykle lipa tylko deszcz i deszcz jak w wietnamie jakimś :evil: jeszcze chyba musze poczekac na pierwsze jazdy... :evil: ....chcesz mi konkurencje robic?? :bigrazz: ...a moto zabieram jak tylko wroce z balangi :cool: ... w poniedzialek... :wink: Monia ratuj bandziora, w razie draki wołaj :icon_razz: :wink: bedą musieli interes zwinać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jeździłem dziś 3 godziny :icon_mrgreen: Prognoza częściowo się sprawdziła, tzn. było ciepło ale już nie tak sucho... W Nieporęcie złapał mnie deszcz ale nie wymiękłem. Jeszcze ze 4-5 takich dni i dotrę moto :lalag: PS. Klaudiusz, rękawiczki się sprawdziły. Nie przemiękły i dopiero pod koniec czułem lekki ziąb w końcówki palców :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jeździłem dziś 3 godziny :lalag: Prognoza częściowo się sprawdziła, tzn. było ciepło ale już nie tak sucho... W Nieporęcie złapał mnie deszcz ale nie wymiękłem. Jeszcze ze 4-5 takich dni i dotrę moto :D PS. Klaudiusz, rękawiczki się sprawdziły. Nie przemiękły i dopiero pod koniec czułem lekki ziąb w końcówki palców :)Zazdroszcze jak cholera, może niedługo razem będziemy docierać sprzęty :) Dołączy Rebel i 3 Bandziory będą siały postrach w Wafce :icon_mrgreen: Co do rękawiczek to dobrze wiedzieć że sie sprawdzają, troszke zaryzykowaliśmy z Marcinem ale widać że było warto :) p.s. W jaki sposób kazali ci docierać sprzęta? Jakie wskazówki? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 ruso jak to 3 godziny śmigałeś ?? aaaaaaa :crossy: :biggrin: :wink: nie mówcie mi takich rzeczy bo ja sezon zaczynam w czerwcu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Zazdroszcze jak cholera, może niedługo razem będziemy docierać sprzęty :biggrin: Dołączy Rebel i 3 Bandziory będą siały postrach w Wafce Sie wie! Warszawka :cool: Co do rękawiczek to dobrze wiedzieć że sie sprawdzają, troszke zaryzykowaliśmy z Marcinem ale widać że było warto Tak, są ciepłe, ale całe mi się uświniły. Chlapało spod kół i te białe elementy na palcach rękawiczek są dokładnie w tej części, której używam jako wycieraczek :bigrazz: Ale spoko. Jak rękawiczki przeschną to się powyciera... p.s. W jaki sposób kazali ci docierać sprzęta? Jakie wskazówki?Mówili to co wszyscy czyli nie przekraczać połowy skali obrotów i do tej pierwszej połowy nie odkręcać zbyt szybko. A tak korci... Po 1000km koniecznie zmiana oleju na syntetyczny+ filtra i ogień. Wtedy już można dawać w kitę! ruso jak to 3 godziny śmigałeś ?? aaaaaaa :eek: :eek: :eek: Człowieku, było ciepło! Trochę popadało kiedy już wyjechałem, ale nie mogłem się zatrzymać i powiedziałem sobie, że nie zawrócę. Byłem nawet przy placu PRO-MOTORA, ale nikogo nie było :icon_eek: Rok temu z Tomkiem w deszczu żeśmy katowali GSę a dziś tam nikogo nie było! :) PS. Zauważyłem, że plac się powiększył. Tzn że teraz kursanci mogą się bardziej rozpędzać... ;) nie mówcie mi takich rzeczy bo ja sezon zaczynam w czerwcuW jakim czerwcu?? Ty ładny jesteś?? ;) PS. Zdjęcia z dzisiaj z Nieporętu:http://www.bikepics.com/members/ruso5000/06gsf650/ Edytowane 1 Marca 2007 przez ruso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Mówili to co wszyscy czyli nie przekraczać połowy skali obrotów i do tej pierwszej połowy nie odkręcać zbyt szybko. A tak korci... Po 1000km koniecznie zmiana oleju na syntetyczny+ filtra i ogień. Wtedy już można dawać w kitę! PS. Zdjęcia z dzisiaj z Nieporętu:http://www.bikepics.com/members/ruso5000/06gsf650/ Ciekawe czy u mnie będzie podobnie, nie wiem jak to wytrzymam :banghead: p.s. Tymi zdjęciami to mnie wkurw..eś :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) W jakim czerwcu?? Ty ładny jesteś?? :banghead: Chory niestety, chyba że lekarz zezwoli to zaczne wcześniej ... Edytowane 1 Marca 2007 przez voti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Wiem ,że nie mam szans ale spróbować zawsze warto :icon_biggrin: Mam nadzieje ,ze do tego czasu nic nie spaprają.Jakby co to pisz a przyjedziemy z odsieczą :icon_biggrin: Pozdro i miłej babskiej balangi 4rumowej.Tak? :icon_eek: Tak :cool: imprezka forumowa? No powiedzmy... :eek: DZIĘKUJĘ :wink: :notworthy: Babska niby :crossy: A gosciom z warsztatu zrobie wydruk ostatniej strony i niech sie boja... :eek: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 pytanie ??Był ktos na zakupach motocyklowych w Berlinie??Znalazłem w necie adresy sklepów LOUIS, POLO ale chyba nie starczy mi czasu żeby znaleźć ten najlepszy i w miarę tani. Jakieś podpowiedzi gdzie uderzyć zeby załatwić wszystko szybko i tanio ?? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Nie powiem kto, ale GUMBEJ chyba się zainspirował czupryną REBELA.... Dla mnie rewela :notworthy:Niedługo będzie można montować zespół rockowy stylizowany na lata 80 Edytowane 2 Marca 2007 przez ruso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 witam dzis zbudzilem bandita z zimowego snu.... :) niestety wyjechac nie mam szans... ulica przejezdna tylko czolgiem :banghead: ale mam nadz ze szybko sie osuszy i dotre do asfaltu...a wtedy..... :icon_evil: pogadamy sobie jak lubimy najbardziej :icon_biggrin: urywek z pierwszego przesluchania brzmi dosc obiecujaco :crossy: http://video.google.pl/videoplay?docid=1714099264158741261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi