Mamut Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 w ogóle całego go owiń folią i odstaw w kąt :icon_mrgreen:No jest to jakieś rozwiązanie, ale dlaczego zaraz tak drastycznie :biggrin: Niektórzy są wiekszymi estetami, niektórzy nie. Ja osobiście lubie pojeździć nieporysowanym sprzętem.Niezależnie od rozbieżności poglądów szacun dla wszystkich posiadaczy tego szlachetnego sprzętu.Mamut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slony Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Zdecydowałem,że zamiast odstawiać w kąt,założę coś takiego: http://www.surfsidemoto.com/store/product/TGATC.html :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Apropos Klaudiusz,jak Ci sie udało uzyskać tak niskie spalanie na trasie?Mi to tak gdzieś ok.6.2 jadąc spokojnie,ale nie autostardą,czyli częsta zmiana biegów i takie tam.Bo ze mna jeździ :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 No ja mam niebieskie bydle i strasznie lakier sie rysuje :icon_mrgreen: Apropos Klaudiusz,jak Ci sie udało uzyskać tak niskie spalanie na trasie?Mi to tak gdzieś ok.6.2 jadąc spokojnie,ale nie autostardą,czyli częsta zmiana biegów i takie tam.Dwie sprawy: - Mi tak zawsze pali jak sie leci z mniej więcej stałą prędkością.- No a jak z Rebelem gdzies lecimy to normalnie "Driving Miss Daisy" i wtedy jeszcze mnie pali ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 ja z takim dziwnym pytankiemNabyłem wydech Leovince dedykowany do B12 no i za chiny nie moge db kilera wydostaćPo odkręceniu tej śrubki niby wszystko powinno iśc a to nic stoi jak wrytyCzy ktos się spotkał juz z tym problemem i moze mi pomócZazwyczej db killery łatwo wychodzą a to nie wiemtłumik toGSF 1200 Bandit EVO 2 Slip on EG ABEOval alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 marekbuli, zjedz porządne sniadanko, ściśnij się mocno paskiem w pasie, wydaj okrzyk zwycięzcy a dB killer puści......ja tak zrobiłem :crossy: A tak na prawde to ten element musi wyjść. Spróbuj wyciągając go przekręcając jednocześnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 raczej siły to nie brakuje tylko czy nie urwe czegos po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Nie urwiesz. Zakończenie dB killera jest półkoliste i wciśnięty jest on w puszke. Ja wykręciłem śrubeczke i nie musiałem się szarpać.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Nie urwiesz. Zakończenie dB killera jest półkoliste i wciśnięty jest on w puszke. Ja wykręciłem śrubeczke i nie musiałem się szarpać.Powodzenia. hehe ja najpierw sie poszarpałem....a ze się nie udało to młotek wybijak i wypukałem drania w druga stronę :) :icon_mrgreen: .... fakt tylko ze juz się do nieczego killerek nie nadaje...ale na cholerę mi on :icon_evil: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Niech no mi ktoś powie, czy standardowe sprężyny w B6 95-99 są progresywne, czy linearne (czy jak się to zwie)? I jakiej są długości? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 no dobra ja na mijania ksenona założyłem jazda nocą to teraz przyjemnoscna zwyklej zarowce ta soczewka byla ch....a warta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Może ktoś ma ochote? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=475035365 :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 no dobra ja na mijania ksenona założyłem jazda nocą to teraz przyjemnoscna zwyklej zarowce ta soczewka byla ch....a wartaNo nie wiem. Gumbej założył jakiś wypasiony zestaw dedykowany i mówi że tez lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Może ktoś ma ochote? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=475035365 :PCo kurna tak szybko? Zepsiuł się? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 No nie wiem. Gumbej założył jakiś wypasiony zestaw dedykowany i mówi że tez lipa.ee tandete kupił i nie chce się przyzac* :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi