600bandytowmnienosi Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) jak skrece kierownice maksymalnie w lewo to mi gasnie motór, dlaczemu?? Kondorio.Sprawdź połączenia w przełączniku zespolonym prawej strony kiery.Tam gdzie jest wyłącznik zapłonu. Ja bym raczej typował przetarty kabel w miejscu przegubu między ramą a kierownicą, bo tam się wiecznie ruszają te kable i najprędzej tam może coś się ukręcić. Przełącznik zespolony na kierownicy jest nieruchomy... Edytowane 23 Lipca 2008 przez 600bandytowmnienosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Mały OT, wybaczcie... Czy ma może ktoś z Was obrotomierz do B6 N/S '95 na sprzedaż, może być bez kubeczka (posiadam takowy). Proszę o kontakt na priv. Ps. Wyprzedzając sugestie i rady jakobym miał sobie poszukać na allegro czy e-bay oświadczam, że można je wsadzić w tyłek (drożyzna!!!!!!!) :icon_biggrin: PiS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Rebello proszę mnie zdjąć ten czerwony napis icon_evil.gif icon_evil.gif Tak lepiej :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tak lepiej :icon_twisted: :wink: no ba... pewnie, ze lepiej kiedy do Ustki wpadasz ?? tylko nie na pare godzin :icon_mrgreen: :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jacuś. Molestuj Kloda...on teraz w Mielnie bawi :wink:Wpadne do Ciebie...ooops...do Was ;) po urlopie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Jacuś. Molestuj Kloda...on teraz w Mielnie bawi :) ja w tym roku byłem w MIelnie i z pogoda wogole ien trafiłęm :) a o zakopanym sie nie wypowiem Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jedzie ktoś do Debrzna?http://www.plonacewaly.com/content/view/26/22/...Bo ja tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Jedzie ktoś do Debrzna?http://www.plonacewaly.com/content/view/26/22/...Bo ja tak. Cześć kolego! Całkiem sporo ludzi się tam wybiera! http://forum.motocyklistow.pl/1-2-3-sierpn...IE-t101586.html pozdrawiam Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja bym raczej typował przetarty kabel w miejscu przegubu między ramą a kierownicą, bo tam się wiecznie ruszają te kable i najprędzej tam może coś się ukręcić. Przełącznik zespolony na kierownicy jest nieruchomy... nikt nie mial racji z kolegow :icon_eek: linka od ssania byal zabardzo napieta i dlatego gasl :wink: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 No traska do Mielna przez Mazury i potem nazat bardzo wyborna, prawie 1300 km w słoneczku i ciepełku, na miejscu pogoda też dopisała :) No a Jacuś gdzieś przyczepe ciągnoł z nad Morza nad Jezioro więc nie było nam dane sie spotkac ..... ten to ma pomysły :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 nikt nie mial racji z kolegow smile.gif linka od ssania byal zabardzo napieta i dlatego gasl smile.gif pzdr Nie żebym sie chwalił ale właśnie miałem napisać ze to prawdopodobnie ta przyczyna :icon_eek: Moje moto zwieksza i zmniejsza obroty na ssaniu w zaleznosci od skretu kierownicy :wink: Pozdro Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Cześć kolego! Całkiem sporo ludzi się tam wybiera! http://forum.motocyklistow.pl/1-2-3-sierpn...IE-t101586.html pozdrawiam Okej, spytam inaczej:Czy ktoś z kolegów bandiciorzy się tam wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Debrzno mam po drodze wiec czemu nie ale puszką niestety :) albo dopiero w niedziele, tylko nie wiem po co...zwłoki zobaczyć ;) a-ha jak ktoś bedzie ciął z Pyrlandi w piatek proszę mnie niebieskiej foki z Ustki po drodze nie rozjechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 (...) a-ha jak ktoś bedzie ciął z Pyrlandi w piatek proszę mnie niebieskiej foki z Ustki po drodze nie rozjechać :icon_razz: A jak Cię poznam po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 No i panowie stało sie... sprzedałem Bandita... naszl amnie chęć na armature i jestem ciekaw jakie beda wrażenia... Narazie jestem 'persona non grata'- czlowiek bez motocykla ;] Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi