mati_mot Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Nie boisz się? Ja bym nie miał pełnego komfortu w czasie jazdy, prędzej bym nerwicy dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Nie boisz się? Ja bym nie miał pełnego komfortu w czasie jazdy, prędzej bym nerwicy dostał. WIesz co jezeli chodzi o policje to za kazdym razem konczy sie na pouczeniu... Boje sie tylko ze jak kiedys ktos we mnie przypieprzy to lezac w szpitalu bede mu musial jeszcze za to placic...;/ Prawojazdy sila rzeczy musze zrobic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ja teraz się zapisuje na a1 i pytałem jak jest z A i dzwonili do WORD i co ciekawe nie wiedzieli kazali dziennik ustaw czytać :biggrin: Ale ok gość poszukał i jest że jak się ma A1 to na A trzeba wykupić kurs 10h i podchodzi się tylko do praktyki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi