artur_rocco Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam wszystkich sympatyków Cagivy Supercity.Jako, że jest to rzadko spotykany motocykl, to i informacji o nim jest niewiele. Toteż postanowiłem zebrać do kupy nieco ciekawostek na ten temat. Dlatego piszcie wszystko co o nim wiecie, wasze doświadczenia, rady.Zapodajcie fotki, ciekawe linki, pochwalcie się tą maszyną. Osobiście jestem zauroczony tym moto i poluje na sensowną SuperCity od pół roku. Mam nadzieję, że nie będę żałował tego zakupu. (czy spalanie albo remont mnie nie zrujnuje itp.) Piszcie o tym ciekawym funbike 'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Siemka ale uzyj opcji szukaj jest juz taki temat o takim moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Mistrzu Jana tu kontynuuj: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...a+SuperCity+125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi