tomano Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam . Już raz ten temat wystawiałem na forum, lecz niestety nie doczekałem się sensownej odpowiedzi :cool: Mam problem z naliczaniem kilometrów w swoim moto, prędkościomierz i obrotościomierz działają bez zarzutu, lecz licznik kilometrów nalicza z przerwami ( raz działa raz nie , nie dzieje się to cyklicznie lecz chyba ze wzrostem prędkości przestaje naliczać ). Może ktoś z Was miał podobny problem w takim motocyklu ???Dodam tylko że tam nie ma żadnej linki do zegarów , licznik jest sterowany elektronicznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Miałem coś podobnego w samochodzie z tym, że mi wariował cały licznik. Wystarczyło powypinać kostki i powpinać na nowo i działało. Po prostu coś nie łączyło.Na upartego można zamontować rowerowy dodatkowo i tez będzie zliczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Przy liczniku już tak próbowałem , po odpinałem kostki , wpiąłem na nowo , i dalej to samo :icon_twisted: . Może wiecie gdzie znajduje się cały układ odczytujący sygnał z wałka , do licznika ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 zobacz przy malej zebatce. jak nie bedzie tam to szukaj z drugiej strony silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi