jagroski Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Pierwszy filmik, trochę mi się spodobał, wskazówka zapier... po tarczy, jest odczyt, w tle fajna nuzyczka, natępny, no tak muzyczka fajna, znowu zegary, trzeci itd itd muzyczka się zmienia, oprócz zegarów nic nie widać, czasem kawalatek motocykla lub auta. Krócej by było zrobić tabelkę z czasami i dyskografią. To mnie zupełnie nie rajcuje, chyba jestem za stary na takie wirtualne podniety, wolę w naturze, chocby przejechać sie jakimś gównem jak na avatarze, ale nie przed monitorem :lalag: , bo zakrawa to na lekką dewiacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 przecie poniżej są podane czasy i filmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Stronka fajna :lalag: Troche ogladania jest a pozniej szukania swojego modelu moto wsrod tych spisow na dole :crossy: :lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi