Pablo1991 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 (edytowane) Witam jestem nowy na tym forum ale myślę że przyjmiecie mnie do nie go.Chciałbym się pochwalić moją Aprilia którą zakupiłem w stanie nieprzyzwoitym a włorzyłem w nią wiele godzin pracy no i pieniędzy.To nie jest duża pojemność ale myślę że spisuje się nie nagannie. W niej został wymieniony nowy tłok,filtr stożkowy i wydech sportowy.Została też poprawiony wygląd wizualny czyli położony nowy lakier. Zapraszam na moje Gadu!!!!!!!!!!!!!!Moje GG 10063673Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Proszę oglądnąć mój Album zdjęć!!!!!!!!!!!!!!Jest na dole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moje Fotki:Moja strona Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Pablo1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 lakier miodzio. Fajny sprzęcik. Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo1991 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Dzięki Wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo1991 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wielkie Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super MOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zycze Udanego Sezonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :crossy: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Gratulacje :flesje: :lalag: motorek bardzo fajny życzę udanego sezonu 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi