sqrski Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam !Szukam sobie ładnego fazerka. Przeznaczyłem na niego do 10500Jestem z Olsztyna. Dalej niż 350km na oględziny raczej się nie wybiorę.Raczej. Bo jeśli mnie coś zainteresuje to nie mówię nie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor24 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Witam,może ta ciebie zainteresuje. Kontakt: 663 708 935od razu i bez ściemy mówię, że moto na bank leżało (krzywa kiera, nie ma języków na goleniach ale lagi, półki, tylne zawieszenie oraz rama jest na bank prosta) pozdrawiamwiktor Edytowane 5 Stycznia 2008 przez viktor24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stein Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Witam !Szukam sobie ładnego fazerka. Przeznaczyłem na niego do 10500Jestem z Olsztyna. Dalej niż 350km na oględziny raczej się nie wybiorę.Raczej. Bo jeśli mnie coś zainteresuje to nie mówię nie. :)WITAM.SPROWADZAM MOTORKI Z ANGLI JEST KILKA YAMAH FAZER JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY NAPISZ EMAIL NA ADRES [email protected] lub 512310220.prześle zdiecia i ofertę cenowa zaznaczam ze motorki sa w dobrych cenach młode roczniki.GRUDZIADZ Edytowane 5 Stycznia 2008 przez stein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqrski Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam,może ta ciebie zainteresuje. Kontakt: 663 708 935od razu i bez ściemy mówię, że moto na bank leżało (krzywa kiera, nie ma języków na goleniach ale lagi, półki, tylne zawieszenie oraz rama jest na bank prosta) pozdrawiamwiktor Dzięki za odpis. Masz zdjęcie wgniecenia na baku przed malowaniem ? Dlaczego w opisie na allegro jest bezwypadkowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor24 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam,napisałem, że jest bezwypadkowy? Jasne Zaraz prześlę ci na priv. zdjęcia wgniecenia.pozdrawiamwiktorPS fakt jest jak byk "bezwypadkowy" (w informacjach u góry aukcji) przepraszam. Zawsze jednak informuję przez telefon o stanie, jeśli ktoś jednak wczytał się w opis to wyczytał i o wadach motocykla (krzywa kierownica, wgniecenie na zbiorniku...)Przepraszam jednak jeszcze raz wszystkich allegrowiczów oraz forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) WITAM.SPROWADZAM MOTORKI Z ANGLI JEST KILKA YAMAH FAZER JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY NAPISZ EMAIL NA ADRES [email protected] lub 512310220.prześle zdiecia i ofertę cenowa zaznaczam ze motorki sa w dobrych cenach młode roczniki.GRUDZIADZ Stein a masz może honde cb 900N? Edytowane 6 Stycznia 2008 przez kempin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stein Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Stein a masz może honde cb 900N?czesc.mam nawet na miejscu.podaj email przesle zdiecia WITAM.SPROWADZAM MOTORKI Z ANGLI JEST KILKA YAMAH FAZER JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY NAPISZ EMAIL NA ADRES [email protected] lub 512310220.prześle zdiecia i ofertę cenowa zaznaczam ze motorki sa w dobrych cenach młode roczniki.GRUDZIADZwitam mam na miejscu cb 600 z 2002 roku nowy żelowy akumulator z roczna gwarancja posiada także alarm dwa piloty motor posiada drobne ryski brak przedniej szybki.cena 9900 zl zawiera pełne przygotowanie do rejestracji.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqrski Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam,napisałem, że jest bezwypadkowy? Jasne Zaraz prześlę ci na priv. zdjęcia wgniecenia.pozdrawiamwiktorPS fakt jest jak byk "bezwypadkowy" (w informacjach u góry aukcji) przepraszam. Zawsze jednak informuję przez telefon o stanie, jeśli ktoś jednak wczytał się w opis to wyczytał i o wadach motocykla (krzywa kierownica, wgniecenie na zbiorniku...)Przepraszam jednak jeszcze raz wszystkich allegrowiczów oraz forumowiczów I co ? I znowu na allegro jest bezwypadkowy?O tym, co pisałeś mi na gg, że napęd jest nowy, ale łańcuch nierównomiernie rozciągnięty też zapomniałeś dopisać?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor24 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, nie wiem dlaczego ale samo wyskakuje, że jest bezwypadkowy. Ja tej opcji nie zaznaczałem. Jeśli chodzi o łańcuch to masz rację. Zaraz dopiszę. Mam ostatnio strasznie zlatany tydzień i wziąłem opcję "wystaw ponownie" bez jakiejkolwiek edycji. Nie trzeba się od razu denerwować... Ja zawsze informuję o stanie technicznym motocykla, czy jakiejkolwiek wystawionej prze ze mnie części. Wystarczy spojrzeć na komentarze. pozdrawiamwiktor Edytowane 17 Stycznia 2008 przez viktor24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqrski Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, nie wiem dlaczego ale samo wyskakuje, że jest bezwypadkowy. Ja tej opcji nie zaznaczałem. Jeśli chodzi o łańcuch to masz rację. Zaraz dopiszę. Mam ostatnio strasznie zlatany tydzień i wziąłem opcję "wystaw ponownie" bez jakiejkolwiek edycji. Nie trzeba się od razu denerwować... Ja zawsze informuję o stanie technicznym motocykla, czy jakiejkolwiek wystawionej prze ze mnie części. Wystarczy spojrzeć na komentarze. pozdrawiamwiktor Ale ja się nie nerwuje. :icon_razz:Może troche zgorzkniały czasem jestem.. ot co Witam !Szukam sobie ładnego fazerka. Przeznaczyłem na niego do 10500Jestem z Olsztyna. Dalej niż 350km na oględziny raczej się nie wybiorę.Raczej. Bo jeśli mnie coś zainteresuje to nie mówię nie. :biggrin: Temat nieaktualny. Kupiłem tego : http://motocyklistow.xtp.pl/forum/Yamaha-F...02r-t88974.html Edytowane 31 Stycznia 2008 przez sqrski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi