Arni Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Witam. po wpisaniu zagadnienia o serwisówke, nie znajduje mi nic tu na forum. Tak samo nie moge doszukac sie linków. NA necie znalazłem tylko zestaw małych fotek, takich rysunków, ale chciałbym cała kompletną ksiązke serwisową, jezeli ktosa taką namierzy z góy dzięki. I interesuje mnie jeszcze jedna rzecz tak przy okazji - ile litrów benzyny w tym moto pozostaje w baku po oswieceniu sie rezerwy? EDIT : ok, nieaktulane. Juz otrzymałem serwisówke.103 MB http://downloads.hondatech.info/Moto/Honda...ce%20Manual.pdf Edytowane 3 Stycznia 2008 przez Arni GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 To jest od 1998-2003 roku.................. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Rózni sie kilkoma detalami, ktore akurat mi nie są w tej chwili portrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Grzykrzy a masz ta wczesniejsza ? Ja wlasnie sie zorientowalem ze w swoich zbiorach tez mam tylko do tej nowszej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Szukam...????? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi