coolargol Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Masz na myśli Władymira z synem? :smile:Przede wszystkim! ;) A oni tez sa w EKG? Coolargol zmień avatarek na jakiegoś Rambo czy innego Arnolda !!! Ten Twój miś-kobiś nie licuje z dokonaniami ;) P.S. A w ogóle zostałeś stałym delegatem EKG na coroczne Zloty Słoni :DMowisz, masz :)Poza tym Hello Kitty jest kotkiem, nie misiem! :icon_mrgreen: Ad. PSno nie wiem, waham sie.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Poza tym Hello Kitty jest kotkiem, nie misiem! :clap: Uważaj bo Pusia Cię dogoni :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Udało się odzyskac parę zdjęć :banghead: TE - są :banghead:To bez znaczenia, bo Marcysiek też napstrykał... :bigrazz: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Uważaj bo Pusia Cię dogoni :eek: ;)Dawaj ta Pusie, przerobie ja na Whiskasa ;) ;) Edytowane 19 Lutego 2008 przez coolargol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Pusia ma immunited ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Pusia ma immunited :buttrock:Co mi tam immunited, widzisz jaki teraz jestem grozny? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 No to k***a ładnie... Ewaryst jeździł, a ja jestem chory... :buttrock: ...nic to... biorę flachę pigwówki, ciepły kocyk i zabieram się do konsumpcji... :) Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 No to k***a ładnie... Ewaryst jeździł, a ja jestem chory... :flesje: ...nic to... biorę flachę pigwówki, ciepły kocyk i zabieram się do konsumpcji... :buttrock: Latasz Czesiek z gołą głową ........ Szybkiego powrotu do pracy :buttrock: Pozdro Kosin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Moje foty wiszą na głównym....miłego oglądania (ze względu na Czesia tylko tam....hahahahaha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi