cezsek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ale musisz mieć czerwone gacie (kto był ten wie o co chodzi). :icon_rolleyes:Mogą być z Mikołajem? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 (edytowane) Nooo spoko :banghead: Prot - wezmę kości to pogramy z cezskiem :bigrazz: :buttrock: Czesiu ! Pamiętasz co Ci się stało na jesieni na spotkaniu EKG czy zapodać fotkę ? :wink: Tym razem będzie jeszcze gorzej. Czesiu ! To "nie" było z litości, bo się znamy i Cię lubię ... będziesz błagał o śmierć ... gra nazywa się Charlie ... jest bardzo szybka ... oprócz czerwonych majteczek weź Czesiu jeszcze nożyczki ,,, kto był ten wie po co ... Sam chciałeś, strasznie się pchasz więc ... przybywaj :banghead: * Edytowane 9 Stycznia 2008 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Czesiu ! Pamiętasz co Ci się stało na jesieni na spotkaniu EKG czy zapodać fotkę ? :D Tym razem będzie jeszcze gorzej.Oj... ...żebym ja paru fotek nie znalazł... :icon_mrgreen: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Czesiek jeśli jedziesz z żoną to musisz uważać bo gospodarz pies na baby jakich mało. Mojej żonie (jest nauczucielką) obiecywał, że zbuduje jej szkołą nieopodal własnego domu. :icon_mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Czesiek jeśli jedziesz z żoną to musisz uważać bo gospodarz pies na baby jakich mało. Mojej żonie (jest nauczucielką) obiecywał, że zbuduje jej szkołą nieopodal własnego domu. ;) :banghead:Chyba źle by trafił z tą szkołą......przynajmniej u nas... ;) Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witojcie!!!! melduje się ponownie wśród żywych po długiej nieobecności....Oczywiście potwierdzam wyjazd z Basią, szkoda, że nie będziemy mogli być na wczesniejszej imprezie....ufff pótora miesiąca pod opieka słuzby zdrowia....to trzeba mieć zdrowie....hahaha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 To byśmy prosili x2......ale to zdaje się Janek organizuje... Zapisałem :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Wpadł mi do głowy pomysł zabrania do Czech jakiegoś samograja, bo czeskie wynalazki za barem ni cholery nie chcą odtwarzać naszej muzy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Wpjtek pomysł dobry, bo faktycznie były problemy z muzą....ale mi generalnie ona (muzyka) nie przeszkadzała....miałem dużą fazę po integracji z Bagsem.....hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Marcyś bedziesz miał konkurencję dla swoich cybuchów, zabieramy z Hamirem fajkę wodną. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Marcyś bedziesz miał konkurencję dla swoich cybuchów, zabieramy z Hamirem fajkę wodną. :biggrin:To sobie popalimy.....hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 To sobie popalimy.....hahahaha ale musisz zadbać o wsady :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 A znalazłyby się jeszcze ze 2-3 miejsca???Bo Prezes z Dorobkiem wyraził akces... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jest to wstępna lista osób. 1/Pierwoszow x22/Waldek x23Kosin x24/Hamir x25/Królik x26/Prot x17/Krasnale x28/Zosia x29/Marcysiek x210/Cyce x211/Cezesiek x2 +3----------------------------------- 24Miejsc(noclegów) u Władymira jest 26 .Istnieje możliwiść przenocowania w domku obok(200m Władymir załatwi).Ogólna ilość osób nie może przekroczyć 30 z uwagi na liczbę miejsc w restauracji.(ale?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jest to wstępna lista osób. 1/Pierwoszow x22/Waldek x23Kosin x24/Hamir x25/Królik x26/Prot x17/Krasnale x28/Zosia x29/Marcysiek x210/Cyce x211/Cezesiek x2 +3----------------------------------- 24Miejsc(noclegów) u Władymira jest 26 .Istnieje możliwiść przenocowania w domku obok(200m Władymir załatwi).Ogólna ilość osób nie może przekroczyć 30 z uwagi na liczbę miejsc w restauracji.(ale?) A co z Lechem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi