kubcok1 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam mam takie zapytanie:nieiwem czy we wszystkich rotaxach tak jest ale u mnie ja mam rotaxa 123 i ssanie jest dwufazowe ze ciągnie się do końca jak sie puści to ta małą dzwigienka dochodzi do połowy a pózniej mozna juz ją wypchnąć całkiem o co z tym chodzi?? jak dam na środkowe to otorek ładnei chodzi a jak wypchne całkiem to sam sobie reguluje obroty;/? pomużcie!! aha i jeszce coś jak wycisne ssanie do końca to sam sobie reguluje obroty ale krencom sie w granicach od 2 do 4 tys i jakoś tak dziwnie hodzi kontrolki przygasajom!! czy możliwe ze cos nietak z elektrykom?? moze regulator napięcia?? proszę o pomoc z góry dziekuje pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm666 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Dzwigienka nieco odskakuje, ale nie wszystko z Twojej wypowiedzi zrozumialem, napisz prosze jeszcze raz PO POLSKU x] Kontrolki przygasaja jak dodajesz gazu? Jak opiszesz dokladniej to sie pomysli. Zwykle jest to problem aku/zasniedzialych polaczen. A ze ssaniem to nie widze, zebys mial jakies problemy. Jak na zimno wylaczysz ssanie to bedzie dziwnie chodzil- musi sie rozgrzac, nieprawdaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi