madzia 6 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 witamowszem na poczatku nie wiedzialemjestem mechanikiem i bardzo mnie zainteresowala ta klima wiec zaczalem zdobywac info na ten temat najwiekszym zrodlem jest forum audia4 .tam kolesie wiedza wszystko.bardzo duzo mi pomoglibardzo duzo tez siedzialem przy swojej poznajac jej dokladna zasade dzialania.najslabsza jej strona sa wlasnie silniczki ktore rozkodywuja sterownik.na dzien dzisiejszy mam wszystkie kody usterek klimy objawy i z checia moge pomoc osobom z 'uszkodzona klima w a4.rozkminilem ja cala.w najblizszym czasie bede miec kompa z VAGiem bo bez tego nie da rady.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 nie ma to jak reczna klima :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi