dobczok Opublikowano 2 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2003 Hej! Mam pytanie. Jak ma byc dokrecona ta sruba ktora trzyma zbierak i koszyk sprzeglowy (ta z lewym gwintem) bo jak dokrece mocno i wcisne sprzeglo (oczywiscie jak pracuje silnik) to dchodza mnie jakies dziwne odglosy, jak by cos o siebie sie tarlo. A gdy dokrece lekko, to tych odglosow nie ma ,ale cale zprzeglo mi lata :? Wiec chyba tez cos nie tak, moze brakuje mi jakiejs podkladki, ale raczej nie, bo wszystko zlozylem tak jakw ksiazce. jak macie jakis pomysl to piszcie, z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 2 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2003 :D:D:D chlopie...a moze przypadkowo wsadziles sprzeglo od ducati :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 2 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2003 prawdobodobnie "zjadłeś" którąś podkładkę, na odległość trudno stwierdzić porównaj z tym schematem << schemat >> i zobacz czy czegoś nie brakuje, jak okaże się że wszystko jest na swoim miejscu i dalej będzie tarło to podłóż pod kosz odpowiednią podkładkę, musisz wyczuć, nie za grubą nie za cienką,metodą prób i błędów. Tylko to mają być cieniutkie podkładki, bo jak dasz za grubą to łąńcuszek będzie Ci szedł po skosie i zęby sie szybko wyrobią... PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 3 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 do tej pory myslalem ze to trze zbierak o koszyk sprzeglowy, ale przeciez moze to tez trzec kosz o silnik, tak jak Ty myslisz. Najpierw musze dojsc do tego co o co trze i dalej bedziemy rozwiazywac problem :D Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 3 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Juz wiem :D obciera zbierak o beben sprzeglowy (dokladnie o nity na bebnie) Wyglada na to ze tuleja prowadzaca, ta na walku sprzeglowym jest za krota. Chyba dorobie podkladke i wloze ja miedzy beben a zbierak. Co Ty na to micek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi