enZo Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wy mowicie ze wiocha a dla mnie nie tak calkiem. To cos w stylu "pimp my ride" tylko dla motocykli :buttrock: . Napewno taka haya bardziej mi sie podoba od Y2K i chetnie bym sie taka na miescie pokazal :crossy: . Wiesniak ze mnie? Pewnie ze wieśniak :P z wiochy z pod Rzeszowa :icon_razz: :icon_razz: :wink: :wink: Straszna wioch i tyle, na mieście się pokazać to blachary by leciały całym stadem po ulicy za tym sprzętem :wink: Coś jak "agrotjunning". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 heh, no bo czyms te "blachary" trzeba przyciągnąć, nie? same ot tak to nie przyjdą :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Straszna wioch i tyle, na mieście się pokazać to blachary by leciały całym stadem po ulicy za tym sprzętem :icon_rolleyes: Coś jak "agrotjunning".Dobrze ze pani M nie wie ze masz CBR :biggrin: tylko jej powiedziec to kolezanki razem z nia "by leciały całym stadem po ulicy za tym sprzętem" :wink: :) :D <sex> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi