jontek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Witam, wie ktoś morze jak rozwiązane jest ssanie w tym modelu bo ja mam tylko linke wystająca z gaźników i nie bardzo wiem gdzie mam ją wsadziś ;) Chcial bym sie jeszcze dowiedzieć czy w fzr jest czujnik poziomu czy ciśnienia oleju, bo umnie zapala sie kontrolka od oleju a poziom w okienku na silniku jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 FZR ma czujnik poziomu oleju. Dolej oleju do górnej kreski, jeżeli nie zgaśnie to wina czujnika, lub instalacji. Cięgło ssania mocowane chyba jest po lewej stronie ramy, przy bocznej owiewce ( tak jest w mojej YZF, a to podobne typy ). Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Dolej oleju, u mnie w fzr 600 nawet jak był stan to na zimnym sie zapalała kontrolka stanu oleju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontek Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 FZR ma czujnik poziomu oleju. Dolej oleju do górnej kreski, jeżeli nie zgaśnie to wina czujnika, lub instalacji. Cięgło ssania mocowane chyba jest po lewej stronie ramy, przy bocznej owiewce ( tak jest w mojej YZF, a to podobne typy ). Pzdr. Czyli rozumiem że tam nie ma żadnego automatu ssania? A to cięgno ma się znajdować w wypełnieniu obok przełącznika rezerwy (tak miałem w fz750 ale tutaj w tym wypełnieniu nie ma na to miejsca) czy gdzieś z boku i wystawać przez otwór w owiewce? Pozdr. i dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi