enZo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Proponuję spotkanie przedświąteczne dla ludzi z forum, taka "wigilia" a bardziej wypad na browar :) W piątek pewnie nie ma sęsu robić bo już każdy bedzie chcaił uciekać do domów na święta więc proponuję środę lub czwartek ok godziny 19. Co wy na to? Pozdro Lista:1. enZo2. MYCIOR3. pAq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Switeny pomysł, tylko trzeba ogranąć lokal, bo jakby tak sie zdecydowało 50 ludzi to gdzie my sie zmieścimy?? ja jestem za Pomysł przedni. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil253 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nie ma sprawy a co mamy przyjechać motorkami? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 dla mnie sroda jest ok a lokal moze ten co ostatnio "carpe diem" i tanie piwo maja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 pomysł bardzo fajny. Niestety ja przyjadę do Rzeszowa prawdopodobnie w piątek więc nie będę mógł przyjść, ale życzę przyjemnego spotkania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil253 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja wolałbym w piatek ale wiekszosć decyduje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nie ma sprawy a co mamy przyjechać motorkami? :rolleyes: Motorki raczej odpadają, nie każdy ma na miejscu a pozatym wyjżyj za okno. :bigrazz: Ja wolałbym w piatek ale wiekszosć decyduje :flesje: W piątek ludzie z poza rzeszowa zechcą już pewnie do domu śmigać - czyli ja :icon_mrgreen: Ale jak większość zechcę piątek to się dostosuję i pojadę w sobotę. Co do lokalu to na tygodniu nie powinno być problemu z miejscami. Taki który ma duże loggie co mi przychodzi do głowy to "Kwadrat" na dole, można by zadzwonic jak już będzie wiadomo ile osób bedzie i zarezerwować ze dwie, a na miejscu by się je złączyło razem. Drugi lokal to Underground tam są stoły i masa krzeseł i też można by razem jakoś to zestawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil253 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Z tym jazdą moto to oczywiście zart :icon_mrgreen: Ja jestem w sumie z rz ale pracuje w czwartek wieczorem więc tak zaproponowałem w piątek.Pogoda jest przednia ale nie do jazdy tylko do małej imprezki.Ale byle do wiosny :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 no to ok. Ja wyedytuje posta enzo jak liste. Kazdy kto sie zadeklaruje to tam trafi.Najlepiej jak ktoś napisze ze pewniak lub tez nie do konca. Co do daty to mi odpowiada środapzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ok środa i po bólu :rolleyes: Ja pewniak :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 ja pewniaka od ktorej do ktorej mniej wiecej planujemy posiedziec 19 - 24? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 ja pewniaka od ktorej do ktorej mniej wiecej planujemy posiedziec 19 - 24? Dobra dobra, przenocuję Cię, nie sraj :icon_question: :offtopic: O 19 myśle że będzie git, wszyscy zdążą wszamać obiadek i akurat na browarek :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Dobra dobra, przenocuję Cię, nie sraj ;) :buttrock: no dzieki :buttrock: wlasnie o to mi chodzilo a glupio tak wprost bylo pytac ;) bedzie fajne pifkowanie :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Chętnie wpadłbym, ale niestety musze byc w pracy :buttrock: W każdym razie miłej zabawy życzę :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 reasumujac: sroda godzina 19 00 klub kwdrat na rynku. Trzeba miec przy sobie cos charakterystycznego jakby mial ktos przyjsc oprocz naszej stalej trojcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi