Skocz do zawartości

Rzeszowska motocyklowa "wigilia" na mieście

enZo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję spotkanie przedświąteczne dla ludzi z forum, taka "wigilia" a bardziej wypad na browar :)

W piątek pewnie nie ma sęsu robić bo już każdy bedzie chcaił uciekać do domów na święta więc proponuję środę lub czwartek ok godziny 19.

Co wy na to?

Pozdro

Lista:

1. enZo

2. MYCIOR

3. pAq

Nie ma sprawy a co mamy przyjechać motorkami? :rolleyes:

Motorki raczej odpadają, nie każdy ma na miejscu a pozatym wyjżyj za okno. :bigrazz:

Ja wolałbym w piatek ale wiekszosć decyduje :flesje:

W piątek ludzie z poza rzeszowa zechcą już pewnie do domu śmigać - czyli ja :icon_mrgreen:

Ale jak większość zechcę piątek to się dostosuję i pojadę w sobotę.

Co do lokalu to na tygodniu nie powinno być problemu z miejscami.

Taki który ma duże loggie co mi przychodzi do głowy to "Kwadrat" na dole, można by zadzwonic jak już będzie wiadomo ile osób bedzie i zarezerwować ze dwie, a na miejscu by się je złączyło razem.

Drugi lokal to Underground tam są stoły i masa krzeseł i też można by razem jakoś to zestawić.

Z tym jazdą moto to oczywiście zart :icon_mrgreen: Ja jestem w sumie z rz ale pracuje w czwartek wieczorem więc tak zaproponowałem w piątek.Pogoda jest przednia ale nie do jazdy tylko do małej imprezki.Ale byle do wiosny :rolleyes:

ja pewniak

a od ktorej do ktorej mniej wiecej planujemy posiedziec 19 - 24?

Dobra dobra, przenocuję Cię, nie sraj :icon_question: :offtopic:

O 19 myśle że będzie git, wszyscy zdążą wszamać obiadek i akurat na browarek :icon_razz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...