macbrus Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Pgr bedziesz w Wawie to musim sie spotkac napisz kiedy i w jakich godzinach bedziesz dostepny w stolicy:) Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Hmmm.. postaram się objawić ale na razie jeszcze nie wiem w jaich godzinach i gdzie.. wiem tylko ze od czwartku do soboty... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 14 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2004 No i znalazł sie kolo PGRek na Wyscigowym torze...hyhyhy ;) :smile2: Sam wlazl mi w aparata wiec cyknałem brata! :mrgreen: :idea: Świat jest jednak mały!Mam nadzieje że w Górce tez sie spotkamy PGRek!No ja tez chetnie spotkam tam starą gwardię choc widze ze Gitta znow sie chce wymigać! ;) ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Dual zaraz CIę zbanują za wrzucanie takich hardkorów na forum przed 22-gą ;) No tak jakoś wyszło, ze przypadkiem na bazara trafiłem, ogólnie w wawc emiałem urwanie głowy i wszędzie latałem, ale mam juz przynajmniej obczajony spory kawał tej wioski i teraz można tam jechac w ciemno :twisted: :mrgreen: ;) Jeszcze się spotkamy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 NO to to napewno, przecie impry u PGRka zawsze sie udają! ;) ;) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 I taka tez będzie II Edycja PGR-Treffen :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 To co tam ustaliłeś PGRku?Będzie cosik u was czy nie?w ogóle to będę w któryś weekend października u Witka w Katowicachwięc może się stykniemy w Beskidzie i omówimy sprawy przy grzanym....Tymbarku? :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 Jeśli to będzie weekend to niwykluczone, że będę na Górnym, inaczej na pewno na Dolnym Śląsku. Sssssie zobaczy a co do imprezy to na razie mam inne rzeczy na głowie, ale się tym zajmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi