ROUTE 66 RIDER Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 jadą i jadą ....Za**biste ;]* ukasz Hej!nie podkręcaj nas zdjęciami "avatara" pzdrJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 byłem w tym roku, wrażenia bezcenne zwlaszcza samochodziarze stojący 15 minut i czekający, aż motocykliści przejadą :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 ja tez mialem przyjechac ale niestety złośliwosc rzeczy martwychw nastepnym roku postaram sie na pewno byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuszKieTeR Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 ...co tam dużo zachwalać...zdjęcia i filmy robią swoje...ja byłem już po raz drugi i nie zamierzam na tych dwóch razach poprzestać...podobno są Mikołaje w Poznaniu i gdzieś na śląsku, ale 3-miasto to największa taka impreza w kraju, warto być jej częścią :-) ...przewiane wszystko co mogło zmarznąć to cena z jaką trzeba żyć ;-) Pozdrawiam i zapraszam jeszcze raz...może za trzecim razem nie będę już leciał sam z Zielonej Góry tylko będzie nas wielu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi