Waldi Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Napiszcie do ktorej godzinie bedziecie tam bo ja o 22:00 dopiero koncze i jakos bym do Was dolaczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Napiszcie do ktorej godzinie bedziecie tam bo ja o 22:00 dopiero koncze i jakos bym do Was dolaczyl.Pewnie przyjde ok. 18.15 / 30... a posiedze do ok. 23.00 / 24.00.Niestety jutro do pracy. A nie chce powtorki z Lotosu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 ooo jak będziecie tak długo siedzieć to może i ja się wyrobię choć na chwile :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ooo jak będziecie tak długo siedzieć to może i ja się wyrobię choć na chwile :notworthy:chyba sie nie wyrobiles :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Było superowo! :notworthy: Szkoda tylko, że musiałem tak wczesnie wyjść :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 chyba sie nie wyrobiles :) bo wyszliście troche po 10, a mieliście siedzieć do 12:00 :] złośliwcze :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 bo wyszliście troche po 10, a mieliście siedzieć do 12:00 :] złośliwcze :icon_evil:Ja moglem siedziec... ale jak wszyscy stwierdzili, ze placa to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Oooo??? Co tak krótko? A już żałowałem, że ominęła mnie zabawa do późnej nocki... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ...zabawa do późnej nocki... :icon_evil:Nie w tym miejscu, nie tym razem. Ale jeszcze kiedyś będzie :) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik17 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ... byle nie 20.12 w czwartek bo mam duty :flesje: thx za info... :biggrin: pomysł jak najbardziej na miejscu :biggrin: mi pasi - pod warunkiem że na narty nie wyjadę, ale to od wielu jeszcze czynników zależy :) piątek też może być, ale jak szanowne towarzystwo uważa.. pozdro600 PS. Śledzę temat i dam znać ewentualnie co i jak :icon_evil: oki wszystko fajne ale czy nie znacie moze jakiegos forum z lodzi lub pabianic bo nie widzi mi sie jechac z pabianic do warszawy choc bym chcial :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja moglem siedziec... ale jak wszyscy stwierdzili, ze placa to co? trzeba było czekac :icon_evil: Forum Łódź http://forum.motocyklistow.pl/Lodz-f93.html wystarczyło poszukac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 No widzisz Marcin, bez nas nie ma Impry :) p.s. Ciekawe jakieś wysokości był rachunek :icon_evil: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Ja moglem siedziec... ale jak wszyscy stwierdzili, ze placa to co? Wszyscy stwierdzili, że Tatakis płaci. A ze nie chciał to co? Trzeba było zmykać. Edytowane 20 Grudnia 2007 przez pepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) p.s. Ciekawe jakieś wysokości był rachunek :icon_evil:Jeżeli się nie mylę to 886,40 :biggrin: .I Tatuś nie chciał tego na firmę wziąć, paru groszy mu było szkoda :notworthy: . A koszty by miał na koniec roku i podatek niższy :) .pzdr Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 No to droga knajpa ...................... w Lotosie taniej :icon_evil: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi