Waldi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Po winie jest kacW trakcie "degustacji" wina nie powinno sie palic. eeeeeeeee i te ceny ? Wpadne na herbatke ;] tak jak ostatnim razem w Lotosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wpadne na herbatke ;] tak jak ostatnim razem w LotosieBuhahahahahha...........................z autopsjii wiem, że to groźne stwierdzenie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wpadne na herbatke ;] tak jak ostatnim razem w Lotosietiam... moze lepiej nie wpadaj tylko przyjdz bo juz na dobre zapomnisz o motorku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 tiam... moze lepiej nie wpadaj tylko przyjdz bo juz na dobre zapomnisz o motorku :D racja, lepiej przyjsc :flesje: Nie chce kontynuowac maratonu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunio11 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ty akurat nie glosuj bo Ciebie prawdopodobnie nie bedzie jak sam w piatek mowiles :P Dupa, dupa, dupa :biggrin: Ja chce sie najarac fajkow przy stoliku!! :) po pierwsze primo-na wigilii będą ludzie także spoza listy, o czym już pisałam, więc jest spora szansa, że te 20 osób będzie. po drugie primo-propozycja knajpy padła nie z mojej strony, co nie zmienia faktu, że mi to jak najbardziej odpowiada, bo Karpielówka już była testowana forumowo-wigilijnie i jakoś nie było problemu... po trzecie primo-ultimo-Belgu, do cholery jasnej, przestań zrzędzić :P niebawem Wielkanoc. będziesz miał szansę się wykazać szukając knajpy na forumowe jajeczko :icon_eek: Gdzie? i KEDY ? ta impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Gdzie? i KEDY ? ta impreza sroda w jakiejs knajpie gdzie jeszcze Nas nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 przeczytaj temat to się dowiesz :biggrin: Wigilia jutro, knajpa karpielówka, detale wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Mnie nie będzie, bawcie sie dobrze, Wszystkiego najlepszego z okazji Świat :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 To kto wogole bedzie ale tak na 100% ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Może ktoś kompetentny przypomni godzinę rozpoczęcia. Nie chce mi się przeglądać 99 postów i ustalać, który to był ten właściwy i ostateczny :lalag: .pzdr PS. A po co tak daleko? Tam psy dupami szczekają i zawraca ptactwo :biggrin: . Jak tam dojechać z cywilizowanych rejonów typu Felixplatz? Dla młodzieży wyjaśnienie - chodzi o pl. Bankowy dawniej Feliksa Dzierżyńskiego :clap: . Po winie jest kacTaki młody a mądrze gada, szok :clap: .Zapamiętaj jeszcze, że po winie cnota ginie :clap: . dla Igora mam kotka dachowca :clap:Chcesz podpaść :crossy: ?Koleżanki masz przyprowadzić ! Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Taki młody a mądrze gada, szok :biggrin: .Zapamiętaj jeszcze, że po winie cnota ginie :icon_mrgreen: . Chcesz podpaść :icon_razz: ?Koleżanki masz przyprowadzić ! kazdy z Nas kiedys szalal :) Kolezanki powiadasz ? raczej nie mam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 IGOR Knajpa karpielówka, ul. Gandhi 11 (róg Dereniowej) godzina 18:00 , dojazd idealny metrem z pl. Bankowego, ale nie pamiętam jaka stacja, bodajże imielin, ale łba sobie uciąć nie dam. Odsyłam do zumi, szukacz, lub mapa.pf.pl. Mi te wyszukiwarki niestety zawieszają komputer w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dzięki :icon_mrgreen: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 A po co tak daleko? Tam psy dupami szczekają i zawraca ptactwo :notworthy: . Jak tam dojechać z cywilizowanych rejonów typu Felixplatz? Dla młodzieży wyjaśnienie - chodzi o pl. Bankowy dawniej Feliksa Dzierżyńskiego :crossy: .Super miejsce bo blisko do metra! Nawet takie zadupie jak Targówek się wybiera ;) Karpielówka rulez! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jeśli chodzi o stacje metra to IMIELIN trzeba iść w strone kościoła ul. Indirii Gandhii a karpielóka jest za kościółem.Pozdrawiam postaram się być. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi