lepierdid Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam wszystkich!Mam problem ze znalezieniem kola magnesowego do mojego sprzeta!! :icon_razz: bardzo prosze o katakt na gg !!!!! POMUZCIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam wszystkich!Mam problem ze znalezieniem kola magnesowego do mojego sprzeta!! :banghead: bardzo prosze o katakt na gg !!!!! POMUZCIE!!! Mogę ci pomóc słownikiem. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam wszystkich!Mam problem ze znalezieniem kola magnesowego do mojego sprzeta!! :lalag: bardzo prosze o katakt na gg !!!!! POMUZCIE!!! Zapytaj tego pana - 606-968-823 albo 601-766-280 i drugi telefon do niego 509-989-757 Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi