Barteksm Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1MXCJL-GCWc Film z zawodów w Łodzi Enduro extreme z 14 listopada 2010 . Słaba jakość , ale nagrywałem aparatem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1MXCJL-GCWc Film z zawodów w Łodzi Enduro extreme z 14 listopada 2010 . Słaba jakość , ale nagrywałem aparatem . Ale full zawodników..... naliczyłem dwóch :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barteksm Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Masz jakieś problemy z mózgiem ? W prologu startuje po dwóch zawodników , lepszyprzechodzi dalej i tak aż do finału ! Tu ejst film robiony przez Łódzki klub motocyklowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Masz jakieś problemy z mózgiem ? W prologu startuje po dwóch zawodników , lepszyprzechodzi dalej i tak aż do finału ! Tu ejst film robiony przez Łódzki klub motocyklowy Kolego popuść cewnik i nie napinaj się :buttrock: , ja widzę stale tych samych kolesi na EXC i YZF więc wiesz oceniam po tym co widzę, a mój mózg?.... widziałeś kiedyś motocyklistę który ma go w 100% OK? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barteksm Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 widziałeś kiedyś motocyklistę który ma go w 100% OK? :icon_mrgreen: To jest racja :biggrin: Co do filmu to skupiłem sie na kumplu który wygrał w klasie amator na exc125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi