Michalak s51 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 trajka 66 no niestety masz racje śniegu nima ale za to wmiare pogoda dopisuje choć ostatni juz niezabardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilczy Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ogłaszam oficjalny koniec zimy, za chwile zadzwonie do TVN Meteo im to powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Wilku świetny pomysł, tylko czy pogoda posłucha TVN Meteo :biggrin: ? A ja dzisiaj zobaczyłem to słońce i nie mogłem sie powstrzymać zeby przewietrzyć bajka :lalag: zachęcam was do tego samego .Jednym slowem nie ma boga jest motóóóóóóóórrrrrrr :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaśnyOsiek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Zima ? Jaka zima ? Ani mrozu . Ani śniegu. Można śmigać bez przerwy. Jak tak dalej będzie To sezon będziemy kończyć 30 grudnia a zaczynać 2 stycznia. Do zobaczyska na drodze :lalag: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Czesc Kwasny - z co powiesz o przywitaniu nowego roku. no moze bardziej pojdzmy w pozegnanie starego bo 1 stycznie to nie za bardzo mozna jezdzic. I prosze cie postaraj sie za ten bigos - bo przeprowadze ankiete na rozpoczenie sezonu :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaśnyOsiek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Bigos obstukany. I grochówa. I smalec. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 mysle ze drugi raz porzadnie obstukales :lalag: oczywiscie mowie o bigosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaśnyOsiek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Kręcicie się w pobliżu a ja dowiaduję się po tygodniu . Dajcie znać wcześniej to pośmigamy w większym gronie. :lalag: :) :clap: :D :lalag: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 ;) Szacuneczek, miejmy nadzieje ze dziecko odziedziczy pasje po matce :biggrin:. Michalak s51 chyba cos tego sniegu juz za duzo w tym roku nie bedzie także nici ze sniegowych szaleństw.no mała była juz na zlocie motocyklowym ale jeszcze wtedy o niej nie wiedziałam :biggrin: Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Teraz po zimie nie ma slądu . SŁoneczko grzeje, wiatr we włosach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) ja tą zima bede jezdzil na 100% bo przy dobrym wietrze prawko otrzymam w listopadzie i sie wtedy nie dam opanowac z nie wyjezdzaniem na nasze polskie drogi :wink: tak wiec zima chetny na kazde nawet najmniejsze wycieczki :) ps. martasta widzialem ze ty tez z pazdziernika... w sierpniu zaczynasz na A ? Edytowane 9 Maja 2008 przez personPILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 zgadza sie, pod koniec sierpnia zaczynam kurs :icon_mrgreen: takze juz jedna partnerke do smigania zima masz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) to moze nawet zobaczymy się w swietnych kamizeleczkach z L :icon_mrgreen: Edytowane 10 Maja 2008 przez personPILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 bardzo mozliwe :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 prędzej sie spotkacie na jakims zlocie niz na nauce jazdy ;) ja tam nigdy nikogo na moto nie miałej podczas nauki czy egzaminu ;) i ogólnie w styczniu zdawałem sam (chyba brak chetnych ze wzgledu na pogode:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi