lockheed7 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam wszystkich, mam problem z właściwym dobraniem mocowania pługa pod silnik w swoim moto. Czy ktos z was mógłby podpowiedzeć mi jakis dobry patent? Np. jak wyglada mocowanie w fabrycznie zamontowanym spojlerze w waszym motorku? Wtedy dorobiłbym sobie podobne.dziekiMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 er5 nie miał fabrycznie montowanego pługu jedynie są to akcesoryjne dodatki wiec tylko możesz podpatrzyć jak inni producenci rozwiązali ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) do pługa trzeba dorobic mocowanie + zakleic np żywicą.A montuje sie je w śruby od silnika. Odkrecasz śruby montujesz uchwyty od pluga i zakręcasz.... Edytowane 6 Grudnia 2007 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockheed7 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 dzięki za odzew, chyba oblukam jakiś motocykl z seryjnym mocowaniem. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Mogę Ci zrobić zdjęcia mocowania w gpz 500s jeśli to Ci pomoże... silnik podobny, rama ? - nie wiem, jak jesteś zainteresowany to odp. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockheed7 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 hejka, rewelacyjnie, chciałbym to zobaczyć moze po jakiś modyfikacjach dopasuje do swojego podobne . Podać CI mail czy wrzucisz tu link do zdjęć?wrazie czego : mick0987 (at) o2.pl pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 hejka, rewelacyjnie, chciałbym to zobaczyć moze po jakiś modyfikacjach dopasuje do swojego podobne . Podać CI mail czy wrzucisz tu link do zdjęć?wrazie czego : mick0987 (at) o2.pl pozdro :cool: OK, jutro zrobię zdjęcia i zamieszczę na serwerze i podam link to może przy okazji ktoś jeszcze skożysta. Rano się tym zajmę. ;) http://www.motomz.republika.pl/mocowanie/mocowanie.html Tak jak obiecałem zamieszczam zdjęcia mocowania. Takie mocowania możesz bez problemu kupić z jakiegoś rozbitego GPZa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockheed7 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 dzięki za fotki pomogły mi, już jakiś pomysł świta w głowie bo mam kawałek płaskownika. :icon_eek: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi