caratoskar Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam,ludzie co jest grane!!!!Nikt z Was nie wie ,czy silnik Jelanka 150 ma wyjscie na linkę obrotomierza???? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sprzet malo znany wiec kto ma wiedziec? Obejrzyj sam silnik dokladnie to zobaczysz. Jesli masz na mysli mechaniczny. BTW gdyby mial wyjscie to mialby i obrotomierz moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caratoskar Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Sprzet malo znany wiec kto ma wiedziec? Obejrzyj sam silnik dokladnie to zobaczysz. Jesli masz na mysli mechaniczny. BTW gdyby mial wyjscie to mialby i obrotomierz moze. Witam, dzięki za info, postaram sie poszukać.pozdrawiam i życzę szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Z takimi pytaniami odsyłam do "JINLUN Made in China". Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caratoskar Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Z takimi pytaniami odsyłam do "JINLUN Made in China". Amen. Nic nowego,każdy tak mówi.Mam wrażenie,że nikt nic nie wie,albo nie chce wiedzić.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawos Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Nic nowego,każdy tak mówi.Mam wrażenie,że nikt nic nie wie,albo nie chce wiedzić. A ja mam wrażenie, że Komuś nie chce się szukać, choć ma podany temat w którym odpowiedzi mogą być zawarte. Bo po co szukać, lepiej założyć ...naście podobnych tematów. Nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caratoskar Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 A ja mam wrażenie, że Komuś nie chce się szukać, choć ma podany temat w którym odpowiedzi mogą być zawarte. Bo po co szukać, lepiej założyć ...naście podobnych tematów. Nieprawdaż? Przykro mi,ale tego tematu nie ma.Dobry człowieku ,jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie ,albo nie masz pojęcia jak to zrobić to daruj sobie .Już dostałem wystarczającą wskazówkę.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Przykro mi,ale tego tematu nie ma.Dobry człowieku ,jak nie masz nic do powiedzenia w tym temacie ,albo nie masz pojęcia jak to zrobić to daruj sobie .Już dostałem wystarczającą wskazówkę.pozdrawiam.No to najwyrazniej wogole nie szukasz... temat "JINLUN - Made in China" jest i nota benejest najwiekszym tematem tego dzialu. Wystarczy troche checi ale po co?A jak odpowiedzi brak to obraza na forum... Zajrzyj do tamtego tematu gdzie koledzydosiadaja "chinole" i maja je obcykane do prawie kazdej srubki.I o ile dobrze pamietam cos juz tam kiedys pisali o obrotomierzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi