mmatteuszz Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Nie wiedziałem w sumie gdzie ten temat zamieścić:D A więc do rzeczy ;) ostatnio przeglądałem sobie kaski głównie lazera (nudziłem sie) i natrafiłem na model fiber pro. z tego co widzę to jest to identyczny kask co agv airtech. moje pytanie do was jest takie, czy moze byc tak ze lazer będzie miał tańszą szybke jak agv? jakis czas temu przy moim agv pogruchotała sie szybka przy upadku kasku z kiery. za wszelkie informacje z góry dzięki :) pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Pewnie niewiele to pomoże, ale w moim Lazerze jest w środku naklejka "Made by AGV", więc są to pewnie podobne (jeśli nie identyczne) kaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 no nie wiele mi to pomogło :icon_mrgreen: cos mi sie wydaje ze jedynie pod znakiem agv beda te szyby, i niestety po 150zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Przed kupnem oglądałem jeden i drugi. Rzeczywiście to "prawie" identyczne kaski , skorupa taka sam, inne wykończenie. Fiber Pro ma lepsze, szyba z Pin Lockiem, zapięcie typu 2D i lepsza wyściółka, robi lepsze wrażenie niż Air Tech, a cena prawie taka sama :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Pewnie niewiele to pomoże, ale w moim Lazerze jest w środku naklejka "Made by AGV", więc są to pewnie podobne (jeśli nie identyczne) kaski Acer a jaki masz model Lazera??Bo z tego co mi wiadomo a jest to informacja w 100% pewna różne modele Lazera produkowane są w różnych miejscach i tak np.-LZ6 ma "Made in Indonesia"-Vertigo "Made in Czech Republic"-Be-Bob "Made in Malesia" Więc nie sądze żeby Lazer i AGV wychodziły z tej samej fabryki, chyba ze się myle i AGV inwestuje w małe żółte rączki które robia im kaski za "2 ziarna ryżu dziennie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi