jontek Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam, gdzie w poznaniu i okolicach moge tanio kupic urzywane części silnikowe do fz 750? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 stary, takie rzeczy to tylko na allegro. albo ebay - wieksze szanse trafienia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Ja własnie znalazłam częsci do Gs'a w allegro,moto miał przejechane 450 km na tyc częsciach....wydaje sie okazja,ale nie wiem czy nie lepiej dołozyc kase i kupic nowe,w weekend koles ma przysłac zdjecia zobaczymy re prawie nowki (głownie chodzi mi o opony) Edytowane 29 Listopada 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi