matik Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam posiadam aprilie rs 125 gs z 97 roku z silnikiem rotax 123 czyli mam obrotomierz na linkę. chciał bym sie zapytać do czego jest podłączony elektryczny obrotomierz w rotax 122 ponieważ chciał bym taki założyc sobie bo u mnie jest walnięty ślimak tam przy sprzęgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Najprawdopodobniej do modułu/ cewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Tak wlasnie tylko ze u ciebie do zaplonu bym nic nie podlanczal.Masz zaplon Sem z cewkomodulem pod bakiem.ten zaplon jest nadzwyczajnie delikatny i czesto ulega awari u mnie (1998r) jest juz normalne mganeta pradnica osobno cewka i modol.pradnica Semowska to Okragly plastik wogole nieorzebieralny,cewki sa zalane a naprawa jego jest strasznie droga.Mialem taki zaplon wiec nie kombinuj i dbaj o ten zaplon po myciu wycieraj dokladnie cewkomodol z wody i ogolnie bo bedziesz mial potem jaja;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi