wueska Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 nie miałem nic złego na mysli;) Poprostu twoja odpowiedź wydawała sie jakby troche oderwana od tematu;) trudno ja załapać... to raczej nie świadczy o niej za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) A ja zalapalem. Pracowlaem keidys w serwisie wiec wiem o czym Pan Dudek pisze :icon_mrgreen: Edytowane 28 Listopada 2007 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 A ja zalapalem. Pracowlaem keidys w serwisie wiec wiem o czym Pan Dudek pisze :) wow :wink: a teraz gdzie pracujesz i jako kto :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Nie Twoja sprawa :wink: Pracuje w miejscu gdzie dostaje wiecej pieniedzy za mniej pracy. A pracowalem w ASO ALfa Romeo a Warszawie kiedys i mam nadzieje troche mi w glowie zostalo.PS. sorry za OT ale pytal :icon_mrgreen: PS. cubamen jeslii masz jakies nastepne prywatne pytania to na PW pisz, nie zasmiecaj Forum Edytowane 28 Listopada 2007 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) A ja zalapalem. Pracowlaem keidys w serwisie wiec wiem o czym Pan Dudek pisze :) Faktyczne twoja elokwetna wypowiedz podparta fachowa wiedza BARDZO WIELE WNIOSŁA do pytania :icon_mrgreen: w kwesti zasmiecania forum i tematu własnie o to mi chodziło tylko napisałem to subtelniej :wink: pzdr Edytowane 28 Listopada 2007 przez cubamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi